Gucci Mane kommer endelig til Norge!

Når den revitaliserte trap-guden, vaskeekte Atlanta-rapperen og ikke minst den endelig frie mannen kommer til Norge for aller første gang, er det til Tønsberg og Slottsfjell-festivalen.

GUCCI MANE ER utvilsomt en av USAs mest innflytelsesrike hip hop-artister. Nå er han endelig bekreftet til Norge for aller første gang. Med over 70 mixtapes og et uoversiktlig landskap av antall album, har han inspirert rappere som Future, Young Thug og who not.

Alt dette til tross for at han vært i klammeri med loven flere ganger enn de fleste. Dop og våpenbesittelse har ført til arrestasjoner og fengselsstraffer, men snubletrådene har stadig ikke felt rapperen fra Atlanta, som stadig er en kraft å regne med.

Etter at han i mai 2016 ble en fri mann (etter å ha sonet en dom på drøyt to år) har han vært mildt sagt produktiv. Med det har han også nådd et bredere publikum enn noen gang, skriver Slottsfjell.

På bare seks dager spilte han inn Everybody Looking, hans niende album som markerte en frisk og ny giv. En tiltalende vending som vitner om en gammel innovatør som gjør krav på sin plass. Albumet klatret til andreplass på Billboard 200.

Allerede i september fulgte Woptober – 14 spor, hvor første smakebit var «Bling Blaww Burr» med Young Dolph på gjestevokal. I desember 2016 slapp han sitt tiende studioalbum, The Return of East Atlanta Santa. I tillegg har han sammen med Rae Sremmurd levert monsterhiten «Black Beatles», som har toppet listene over hele verden i vinter.

Gucci Mane er kjent for å spytte hardt, og blander iskald realisme med musikalitet og glimt i øyet. Han synes å ha foretatt en vellykket justering av egen livsstil, og rapportene fra de siste live-opptredenene hans lover godt.

Sommeren 2017 kommer den revitaliserte trapguden til Tønsberg og Slottsfjell.

Nyheter

Om Subjekt

Subjekt er et tidsskrift og nettsted for etikk og estetikk i kunst og kultur. De fysiske utgavene er riksdistribuert gjennom Interpress og kommer plutselig. Magasinet ble først lansert som et subjektivt papirmagasinformat med redaktøren som eneste bidragsyter i 2012. I 2014 kom den vanskelige andreutgaven på over 240 sider, med 30 bidragsytere. I 2017 ble Subjekt.no lansert, med papirmagasinet som ryggrad. Subjekt er utgitt med støtte fra Stiftelsen Fritt Ord.

Bidra? · Annonsere? · Ris/ros/kontakt? · Les mer om Subjekt.

2019 © Alle rettigheter reservert Subjekt, utgitt av Perfektum Partisipp AS. Redaktør og ansvarlig utgiver: Danby Choi.