To stillingsutlysninger i Subjekt

Subjekt søker salgssjef og kunstredaktør/kulturredaktør

Subjekt vokser og utlyser to nye stillinger med søknadsfrist 24. januar.

Subjekt er et kritisk kulturjournalistisk nettmagasin som blir utgitt av medieproduksjonsselskapet Perfektum Partisipp AS.

Aksjeselskapets hovedvirksomhet er utgivelse av Subjekt — herunder produksjon av journalistikk og salg av markedsføring rettet mot Subjekts spennende målgruppe. Utover dette går Perfektum Partisipp AS’ kommersielle virke ut på salg og produksjon av nye medier, mediekommunikasjon og mediedesign, samt frilanstjenester med tekst-, foto-, video- og designkompetanse. Med et bredt nettverk og god samtidsforståelse tilbys moderne og nyskapende markedsføring via nye medier og arrangementer.

Subjekt ble utgitt lenge før Perfektum Partisipp AS ble stiftet, og før selskapet hadde kommersielle hensikter. Først som et idealistisk papirmagasin, lansert våren 2013, og på nett i januar 2017.

På kort tid har Subjekt blitt et definerende kulturmedium med mange engasjerte følgere og lesere. Kulturmediet opptrer etter Vær Varsom-plakaten og har et mål om å utvikle kulturjournalistikken i en sunn retning.

Subjekt ønsker ikke å nå flest, men best, og vekker særlig engasjement hos et ungt, kritisk og innflytelsesrikt publikum med god smak. Leserne har mangfoldig bakgrunn, men målgruppen er i hovedsak bosatt i storbyene, og i alderen 18-30 år. 

I 2018 avtrer Subjekts tidligere kunstredaktør på grunn av overgang til ny og spennende jobb. Derfor søker vi ny kunstredaktør — og samtidig, med Subjekts vekst — en strategisk og selvstendig salgssjef.

Fra og med 15. februar ansettes ny salgssjef, og fra 1. mars ny kunstredaktør, i to nye stillinger på minimum 60 ansettelsesprosent, og med mulighet for rask økning til 100 prosent.

Se de to forskjellige stillingsutlysningene under, begge med søknadsfrist 24. januar.

Subjekt søker salgssjef

Arbeidsgiver: Perfektum Partisipp AS
Stillingstittel: Salgssjef/Prosjektleder/Kommersielt ansvarlig
Sted: Oslo, Grünerløkka
Stillingsbrøk: 60-100%

Subjekt søker en salgssjef som vil få det overordnede ansvaret for mediets kommersielle mål og inntekter, i tett samarbeid med sjefredaktør/daglig leder. Salgssjefen bør ha erfaring med mediesalg, eller både salgserfaring og grunnleggende forståelse for presseetikk.

Arbeidsoppgaver
· Ansvar for annonsesalg
· Prosjektledelse for Subjekt-arrangementer
· Idéutvikling og prosjektledelse for kommersielle mediepartnerskap
· Identifisere nye forretningsmuligheter
· Gjennomføre egne salgsprosesser

Ønskede kvalifikasjoner
· Utdanning er ønskelig, men ikke et krav
· God forståelse for mediesalg (herunder også presseetikk)
· Sosial og minglingsdyktig
· Kommersielt kreativ
· Selvstendighet
· Teknisk forståelse
· Gode norsk-kunnskaper
· Forståelse for presseetikk
· Ung

Personlige egenskaper
· Målorientert, salgsorientert, handlekraftig
· Gode kommunikasjonsevner
· Kontaktskapende og relasjonsbyggende
· Proaktiv og serviceinnstilt
· Profesjonelt engasjert

Vi tilbyr
· Stort vekstpotensiale
· Muligheter for å kjøpe aksjer i selskapet etter ett år, etter egen avtale
· Fast lønn og god provisjon utover dette

Stillingen har en grunnlønn for 60% arbeid, men med rom og mulighet for å økes til 100% stilling på kort tid utifra egne prestasjoner. God provisjon fra første salg, uten tak.

Slik søker du
CV og søknad rettes til daglig leder i Perfektum Partisipp AS og ansvarlig utgiver av Subjekt, Danby Choi, på mail: danby@subjekt.no. Spørsmål om stillingen(e) kan også rettes til Danby Choi på mail eller telefon: 980 37 475. Søknadsfrist 24. januar. Alle søkere vil bli kontaktet innen 31. januar. Aktuelle kandidater møter til jobbintervju.

Subjekt søker kunstredaktør/kulturredaktør

Arbeidsgiver: Perfektum Partisipp AS
Stillingstittel: Kunstredaktør/kulturredaktør
Sted: Oslo, Grünerløkka
Stillingsbrøk: 60-100%

Subjekt søker først og fremst en kunstredaktør, men med åpen holdning til å ansette en annen temaredaktør, dersom en særlig kvalifisert søker kan argumentere for å utvikle Subjekts kritiske kulturdekning som ekspert på et annet kulturfelt i Subjekts dekningsområde (eksempelvis musikkredaktør.) Subjekt ser bredt på kulturen og ønsker en kvalifisert kulturredaktør som er spesielt kvalitetsbevisst innenfor sitt interessefelt.

Den ansatte bør ha erfaring eller utdanning innen journalistikk — uansett en god forståelse for kultur, kunstnerisk kvalitet og presseetikk.

Subjekts kunstredaktør ser seg selv i journalistbransjen — ikke i kunstbransjen, men stillingen krever og byr på å ha god oversikt over bransjen og feltet. Vår nye kunstredaktør/kulturredaktør bør også forstå hva som vektlegges i kunstnerisk kvalitet, og ha en god forståelse for kunst- og kulturpolitikk og det norske kulturlandskapet.

Kunstredaktørens/kulturredaktørens oppgaver blir også å engasjere nye skribenter og journalister til å dekke forskjellige kulturfelt journalistisk, i tett samarbeid med ansvarlig redaktør.

Vår nye kunstredaktør/kulturredaktør bør takle høyt tempo og ha en god digital forståelse.

Arbeidsoppgaver
· Skrive og publisere artikler hyppig
· Engasjere flere i redaksjonen
· Oppfølging og desking av andres bidrag
· Utvikle debatter, arrangementer, o.l. med ansvarlig redaktør
· Andre redaksjonslederoppgaver

Ønskede kvalifikasjoner
· Meget gode norsk-kunnskaper
· God forståelse for kritisk kulturjournalistikk
· Utdanning er ønskelig, men ikke et krav
· God samtidsforståelse

Personlige egenskaper
· Etisk, kritisk, fri
· Gode kommunikasjonsevner
· Sosial: Både selvstendig og en god lagspiller
· Effektiv

Vi tilbyr
· Stort vekstpotensiale
· Mye rom til personlige ytringer og meninger
· Mye rom til å definere et voksende kulturnettsted
· Muligheter for å kjøpe aksjer i bedriften etter ett år
· Kontorplass på Grünerløkka i Oslo
· Grunnlønn (60%)

Stillingen har en grunnlønn for 60 prosents arbeid, men med rom og mulighet til å økes til 100% stilling på kort tid utifra egne prestasjoner. Utover tre arbeidsdager i uken, kan kontorplassen brukes til både kommersielt og redaksjonelt arbeid.

Slik søker du
CV og søknad rettes til daglig leder i Perfektum Partisipp AS og ansvarlig utgiver av Subjekt, Danby Choi, på mail: danby@subjekt.no. Spørsmål om stillingen(e) kan også rettes til Danby Choi på mail eller telefon: 980 37 475. Søknadsfrist 24. januar. Alle søkere vil bli kontaktet innen 31. januar. Aktuelle kandidater møter til jobbintervju.

Nyheter

Om Subjekt

Subjekt er et tidsskrift og nettsted for etikk og estetikk i kunst og kultur. De fysiske utgavene er riksdistribuert gjennom Interpress og kommer plutselig. Magasinet ble først lansert som et subjektivt papirmagasinformat med redaktøren som eneste bidragsyter i 2012. I 2014 kom den vanskelige andreutgaven på over 240 sider, med 30 bidragsytere. I 2017 ble Subjekt.no lansert, med papirmagasinet som ryggrad. Subjekt er utgitt med støtte fra Stiftelsen Fritt Ord.

Bidra? · Annonsere? · Ris/ros/kontakt? · Les mer om Subjekt.

2018 © Alle rettigheter reservert Subjekt, utgitt av Perfektum Partisipp AS. Redaktør og ansvarlig utgiver: Danby Choi.