fbpx
Roper varsko om rettssikkerhet i ny bok

– Gaute Drevdals sak er et skrekkeksempel

Akademiker og forfatter Marianne Stidsen er aktuell med boken «Kjønn og identitet». Saken rundt kulturprofilen Gaute Drevdal er viet et kapittel i boken som fikk terningkast fem i Jyllands-posten. Her er hun på plass i Borgarting lagmannsrett for å følge rettssaken om Drevdal de kommende ukene. (Foto: Torill Frislid Gustafson.)
Akademiker og forfatter Marianne Stidsen er aktuell med boken «Kjønn og identitet». Saken rundt kulturprofilen Gaute Drevdal er viet et kapittel i boken som fikk terningkast fem i Jyllands-posten. Her er hun på plass i Borgarting lagmannsrett for å følge rettssaken om Drevdal de kommende ukene. (Foto: Torill Frislid Gustafson.)
– Systemet må forhindre at uskyldige blir sendt i fengsel på grunn av uholdbare anklager. Voldtektsforbrytere som går fri er prisen vi må betale for et sivilisert rettssystem, sier forsker og forfatter Marianne Stidsen.
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .