2-for-1 billett på Hedda Gabler hos Det Norske Teatret

Nå får Subjekt Pluss-abonnenter 2 teaterbilletter for prisen av 1 på Hedda Gabler hos Det Norske Teatret. Tilbudet gjelder på billetter som kjøpes senest 31. august 2024.

Klikk på «Benytt fordel»-knappen for å benytte deg av fordelen.

Hedda Gabler

Få av Ibsens kvinner har fått så mange merkelappar som Hedda Gabler. Er ho eigentleg eit truverdig portrett av ei kvinne – sjølvopptatt, manipulatorisk og frekk som ho er? Ukontrollerbar og vill. Eigenrådig og utagerande. Eller berre einsam, forvirra og ulykkeleg, i utakt med sine eigne og med meiningar som ikkje blir respekterte?

Heilt frå utgjevinga i 1890 har Ibsens portrett av Hedda Gabler skapt reaksjonar. Å bryte med det uttalt kvinnelege gjer ein ikkje ustraffa. Ibsen ønskte å undersøke kva følgjer forventningane til ei kvinnes liv kan få.

Hedda Gabler har premiere hos Det Norske Teatret 7. september.

Les mer om forestillingen her.

Om Det Norske Teatret

Det Norske Teatret er landets største teater. Teateret blei etablert i 1913 som ein scene for språkleg og kunstnarleg fridom og har sidan 1985 halde til i Kristian IVs gate i Oslo, i eit av Noregs vakraste teaterbygg.

Vi arbeider særskilt med mangfald og har sidan 2019 hatt Rommen scene i Groruddalen som fast spelestad med eigne produksjonar.

Om lag 250 000 publikummarar ser kvart år framsyningane våre, som det i 2019 var nær 1400 av. Vi er 240 tilsette og meir enn hundre frilansarar som tar mål av oss til å skape eit djervt, ope og engasjerande teater på høgt europeisk nivå, og gjennom det eit fyrtårn for nynorsken.

Om Subjekt Pluss fordelsprogram

Når du abonnerer på Subjekt Pluss får du tilgang til å lese alt det gode innholdet vi publiserer bak betalingsmur. Samtidig bidrar du direkte til å støtte vår produksjon av mer og bedre uavhengig kunst- og kulturjournalistikk. Inkludert i prisen får du nå relevante og eksklusive tilbud, rabatter, fordeler, invitasjoner og konkurranser i Subjekt Pluss fordelsprogram.

Hvis du ikke ser kupongkoden eller «Benytt fordel»-knappen betyr det at du ikke har et aktivt abonnement eller ikke er logget inn.

Fordeler er kun for abonnenter, få tilgang nå
Allerede abonnent? Logg inn.