Matmagasinet Kabaret søker kommersiell leder

Kabaret er et matmagasin som tar den nye norske matinteressen på alvor. Vi leter nå etter en person som kan holde i den kommersielle siden av prosjektet.

Hovedoppgaven vil være å skaffe kunder til kommersielle samarbeid som produksjon og publisering av innholdsreklame og annonsering på Kabaret.no, i sosiale medier og i podkast. Vi har som mål å utforske nye typer gjennomsiktige og ærlige samarbeid med kommersielle aktører. Det skal alltid være et tydelig skille mellom det redaksjonelle og det kommersielle innholdet.

Andre viktige oppgaver vil være løpende kundeoppfølging, nettverksbygging mot relevante markeder og forretningsutvikling sammen med de andre involverte i Kabaret.

Den vi leiter etter er en initiativrik, samarbeidsvillig og annerledestenkende person med teft for salg og nettverksbygging. Vi ønsker også en person som er gira på å være med å forme og videreutvikle Kabaret.

Dette er en deltidsjobb som vil honoreres med provisjon av salg. Kabaret er en oppstartsbedrift, og ingen av oss som står bak prosjektet har hittil tatt ut noe honorar eller lønn for arbeidet. Redaksjonelle bidragsytere får honorar, men foreløpig etter lave satser. Ambisjonen på sikt er å bygge en økonomisk bærekraftig bedrift.

Om Kabaret

Kabaret skal være et nettmagasin med kvalitetsinnhold produsert av en uavhengig og kompetent redaksjon. Stoffmiksen skal balansere underholdende spalter og inspirerende oppskrifter med grundig journalistikk om mat og drikke. Vi skal skrive anmeldelser som ikke bare er forbrukerstoff, men som også kan romme idé- og kulturkritikk. Bærekraft og mangfold skal være en rød tråd i innholdet. Kabaret skal bli et bindeledd i miljøet av matinteresserte i Norge.

Målet er å bygge en solid posisjon i en kresen målgruppe. Magasinet vil være kjernen, men under Kabaret-paraplyen vil vi også utforske podkast, video, arrangementer, tjenester og alle andre plattformer. I dag publiserer vi en podkast, Ukas vin. Kabaret skal oppleves som en frisk og utfordrende nykommer i mediefloraen, som eksperimenterer med sjangre, formater, formidlingsmåter og kommersielle samarbeid.

Lenker

Kabaret.no

Instagram

Facebook

Podkasten Ukas vin på Spotify

Ikke nøl med å ta kontakt om du lurer på noe. Send spørsmål eller søknad med CV til redaktør Jørgen Brynhildsvoll: jorgen@kabaret.no.

Førstekonservator
Valdresmusea AS
Stedsansvarlig
Stiftelsen Buskerudmuseene avd. Hallingdal Museum

Ønsker du å nå jobbsøkere innen kunst og kultur?

Les mer her

Salgsavdelingen

salg@subjekt.no
02469