Stavanger Symfoniorkester søker orkesterregissør

Vi søker etter en strukturert orkesterregissør med gode kommunikasjonsevner som vil være med å videreutvikle SSO. Stillingen er en av to orkesterregissører som rapporterer til HR-sjef og er en del av HR-avdelingen, men er også aktiv bidragsyter i produksjonsavdelingen. Den ledige stillingen har ansvar for bemanning av stryker-seksjonen i orkesteret.

Hovedansvarområder og arbeidsoppgaver

  • Planlegge bemanning av orkesteret og engasjere orkestervikarer på lang og kort sikt
  • Inngå nødvendige avtaler og utarbeide grunnlag for lønnsutbetaling
  • Organisere reise og opphold til orkestervikarer og andre tilreisende
  • Oppfølging av sykefravær
  • Gjennomføring og oppfølging av prøvespill
  • Produksjonsledelse av de produksjoner som blir delegert til stillingen
  • Administrativt ansvarlig for turneplanlegging og -organisering

Kvelds- og helgearbeid må påregnes, blant annet vikarvakt og produksjonsledelse.

Kvalifikasjoner og egenskaper

Vi søker etter deg som har musikkfaglig kompetanse og gjerne erfaring fra orkesterdrift. Kjennskap til prosjektplanlegging og -gjennomføring er en fordel. Du må ha høy arbeidskapasitet og gode koordineringsevner, samt trives med å ha og ta ansvar. Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner og evne til å takle stress er også viktige egenskaper for stillingen. Gode engelskkunnskaper muntlig og skriftlig, samt kunnskap om bruk av dataverktøy er påkrevd.

Vi kan tilby

Du jobber tett på orkesterdriften og du blir kjent med profesjonelle musikere fra hele verden. Du bidrar direkte til at publikum får en god opplevelse hver uke.

Administrasjonen består av 15 kollegaer som jobber for å tilrettelegge for det fantastiske orkesteret vårt. Her er takhøyden stor og vi jobber for å ivareta deg og hverandre. Det er ett stort spenn i arbeidsoppgavene, høyt tempo, god lagfølelse i en humørfylt og hektisk hverdag. Arbeidsplassen er i Stavanger Konserthus og her trives vi veldig godt.

Tiltredelse snarest etter nærmere avtale. Vikariatet har varighet på ett år med mulighet for forlengelse. Lønn i henhold til overenskomst.

Om arbeidsgiveren

Stavanger Symfoniorkester (SSO) er et av Skandinavias mest fremgangsrike orkestre og har de senere årene hatt en betydelig kunstnerisk utvikling og stor publikumsøkning. Orkesteret skal være en nyskapende aktør for symfonisk musikk og har internasjonale ambisjoner. Orkesteret ble grunnlagt i 1938 og består av 85 musikere fra 23 ulike nasjoner og en administrasjon på 15 personer. SSO har fantastiske Stavanger konserthus som sin faste arbeidsplass og konsertarena.

Nettverk

Facebook LinkedIn

Administrasjonssjef
Norsk musikkråd
Produsent
Norsk Viseforum
Produsent
Nasjonal Jazzscene
Daglig leder
Norske Kulturarrangører (NKA)
Konservator
Sør-Troms Museum
Orkesterregissør
Stavanger Symfoniorkester
Formidler
Galleri F 15
Direktør
Henie Onstad Kunstsenter
Promotørassistent
All Things Live

Ønsker du å nå jobbsøkere innen kunst og kultur?

Les mer her

Martin Lura Dolonen

martin@subjekt.no
+47 451 41 774