Teatret Vårt søker formidlingsleder

Kvalifikasjoner

Vi søker en motivert og kreativ medarbeider med lidenskap for teater, som har ansvarsfølelse, jobber selvstendig og har gode samarbeidsevner. Du har relevant utdanning og/eller erfaring fra kulturfeltet, teaterpedagogiske ferdigheter, har gode evner i tekstutviklingsarbeid på norsk. Erfaring fra publikumsutvikling og nettverksbyggende arbeid på kulturfeltet vil være en fordel.

Arbeidsoppgaver

Arrangere aktiviteter tilpasset ulike målgrupper i forbindelse med forestillinger. Tilrettelegge for skoleforestillinger, utarbeide skolemateriell og ha dialog med DKS. Prosjektarbeid av ulike karakter. Tekstarbeid på nettsider og i sosiale media.

Utarbeide og følge opp markedsplan for ulike produksjoner.

Om Teatret Vårt

Teatret Vårt er fylkets eget teater med hovedkontor i kulturbygget Plassen i Molde. Vi har en egen avdeling for scenekunst for barn og unge i Arbeideren kulturhus i Ålesund. Vi turnerer i fylket med de fleste av våre forestillinger. Som formidlingsleder jobber du selvstendig og i team med dine kollegaer i markedsavdelingen og sammen med de andre avdelingene på teatret.

Formidlingsleder inngår i markedsavdelingen med fast kontor i Molde, arbeidsoppgaver både i Molde og Ålesund og hele Møre og Romsdal som arbeidsfelt.

Stillingen er et vikariat i 2 år.

Administrasjonssjef
Norsk musikkråd
Produsent
Norsk Viseforum
Produsent
Nasjonal Jazzscene
Daglig leder
Norske Kulturarrangører (NKA)
Konservator
Sør-Troms Museum
Orkesterregissør
Stavanger Symfoniorkester
Formidler
Galleri F 15
Direktør
Henie Onstad Kunstsenter
Promotørassistent
All Things Live

Ønsker du å nå jobbsøkere innen kunst og kultur?

Les mer her

Martin Lura Dolonen

martin@subjekt.no
+47 451 41 774