Når skal vi begynne å snakke om årets kunstkolleksjon fra Ikea?

Dersom kunstens oppgave utelukkende var å vekke spørsmål, hadde Ikea kuratert årets beste kunstkolleksjon.

Visste du at: Ikea er verdens største kunstgalleri? Opplysningen er hentet fra deres egne nettsider, og handler trolig om at de selger mest kunst i verden. Og vi skal ikke være så kjipe at vi ikke kaller de masseproduserte trykkene for kunst, for faktisk finner vi ofte interessante navn med i Ikeas kunstnersamarbeid. Målet er, som pop-kunstens ideale, at flest mulig skal ha kunst i hjemmene sine. Eller, helt sikkert først og fremst: Å omsette mest mulig.

I år er det elleve kunstnere plukket ut i Ikea Art Event 2016, med elleve forskjellige uttrykk. Møt kunstnerne i deres egne reklamefilm under.

Se bildene:

3 5

2 3 4 5 6 7 8