Når skal vi begynne å snakke om årets kunstkolleksjon fra Ikea?

Dersom kunstens oppgave utelukkende var å vekke spørsmål, hadde Ikea kuratert årets beste kunstkolleksjon.

Visste du at: Ikea er verdens største kunstgalleri? Opplysningen er hentet fra deres egne nettsider, og handler trolig om at de selger mest kunst i verden. Og vi skal ikke være så kjipe at vi ikke kaller de masseproduserte trykkene for kunst, for faktisk finner vi ofte interessante navn med i Ikeas kunstnersamarbeid. Målet er, som pop-kunstens ideale, at flest mulig skal ha kunst i hjemmene sine. Eller, helt sikkert først og fremst: Å omsette mest mulig.

I år er det elleve kunstnere plukket ut i Ikea Art Event 2016, med elleve forskjellige uttrykk. Møt kunstnerne i deres egne reklamefilm under.

Se bildene:

3 5 2 3 4 5 6 7 8

Nyheter

Om Subjekt

Subjekt er et tidsskrift og nettsted for etikk og estetikk i kunst og kultur. De fysiske utgavene er riksdistribuert gjennom Interpress og kommer plutselig. Magasinet ble først lansert som et subjektivt papirmagasinformat med redaktøren som eneste bidragsyter i 2012. I 2014 kom den vanskelige andreutgaven på over 240 sider, med 30 bidragsytere. I 2017 ble Subjekt.no lansert, med papirmagasinet som ryggrad. Subjekt er utgitt med støtte fra Stiftelsen Fritt Ord.

Bidra? · Annonsere? · Ris/ros/kontakt? · Les mer om Subjekt.

2019 © Alle rettigheter reservert Subjekt, utgitt av Perfektum Partisipp AS. Redaktør og ansvarlig utgiver: Danby Choi.