Blå i fyr og flamme

Se hele Subjektprisen 2018 i reprise!

Historiens første Subjektprisen er … historie blitt. Men til glede for alle de som ikke var til stede, gjorde vi opptak av det hele.

Unni Askeland, Lars Elton, Leo Ajkic, Sofie Frøysaa, Tommy Tee, Audun Vinger, Una Mathiesen Gjerde, Ida Madsen Hestman og Danby Choi. Dette var prisutdelerne ved Subjektprisen 2018, og dens ni kategorier.

Les også: Dette er vinnerne av Subjektprisen 2018

Programleder Anahita Alebouyeh ledet oss gjennom den festlige kvelden på Blå. Bendik Baksaas & Fredrik Høyer spilte, fem og et halvt år etter at Subjekt ble lansert på samme venue og med samme headliner i 2013.

Se hele showet i reprise, med innslag fra Narves1biblioteket, Undergrunn, DJ Ill Tarik, med flere.

Videoen kan visst ikke bygges inn på Subjekt.no. Klikk her for å se hele prisutdelingen på Facebook.

Nyheter

Om Subjekt

Subjekt er et tidsskrift og nettsted for etikk og estetikk i kunst og kultur. De fysiske utgavene er riksdistribuert gjennom Interpress og kommer plutselig. Magasinet ble først lansert som et subjektivt papirmagasinformat med redaktøren som eneste bidragsyter i 2012. I 2014 kom den vanskelige andreutgaven på over 240 sider, med 30 bidragsytere. I 2017 ble Subjekt.no lansert, med papirmagasinet som ryggrad. Subjekt er utgitt med støtte fra Stiftelsen Fritt Ord.

Bidra? · Annonsere? · Ris/ros/kontakt? · Les mer om Subjekt.

2019 © Alle rettigheter reservert Subjekt, utgitt av Perfektum Partisipp AS. Redaktør og ansvarlig utgiver: Danby Choi.