fbpx
Skal tale 3.300 skeives sak

Han er innstilt som den nye lederen for Fri: – Transpersoner tvangssteriliseres!

Valgkomiteen i Fri har foreslått ny leder og nytt sentralstyre for foreningen Fri. Beslutningen om å foreslå Hans Heen Sikkeland som leder funderes blant annet i «bred erfaring på feltet». Han tar over etter Ingvild Endestad. (Foto: Audun Braastad/NTB scanpix.)
Valgkomiteen i Fri har foreslått ny leder og nytt sentralstyre for foreningen Fri. Beslutningen om å foreslå Hans Heen Sikkeland som leder funderes blant annet i «bred erfaring på feltet». Han tar over etter Ingvild Endestad. (Foto: Audun Braastad/NTB scanpix.)
Hans Heen Sikkeland legger ikke skjul på personlige kampsaker, selv om det viktigste for ham er å lede foreningens demokratisk vedtatte program. Bli bedre kjent med den foreslåtte lederen for Norges største homoorganisasjon.
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .