fbpx
Hardt ut mot Vårt land:

– Journalistene var ikke interesserte i å høre noe som talte i Shabanas favør

Shabana Rehman er i hardt vært etter flere kritiske oppslag i avisen Vårt land. Nå tar flere av Vårt lands kilder bladet fra munnen: – Journalistene ville ha oss til å fremsette anonyme anklager, sier Sarah Gaulin. (Foto: Heiko Junge/NTB.)
Shabana Rehman er i hardt vært etter flere kritiske oppslag i avisen Vårt land. Nå tar flere av Vårt lands kilder bladet fra munnen: – Journalistene ville ha oss til å fremsette anonyme anklager, sier Sarah Gaulin. (Foto: Heiko Junge/NTB.)
Etter at Shabana Rehman klagde Vårt land inn til PFU, har flere av kildene som har vært i kontakt med Vårt lands journalister tatt bladet fra munnen: – Rystende journalistiske metoder.
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .