Tidligere denne uken ble det kjent at Integrerings- og mangfoldsdirektoratet, her ved leder Libe Rieber-Mohn, kutter støtten til Stiftelsen Født fri som følge av en omstridt Ernst & Young-rapport som konkluderer med dårlig økonomistyring. Fagpersoner har kritisert rapporten, og Født fri skal komme med et tilsvar. I mellomtiden ansetter IMDi nå en seniorrådgiver innen arbeidet Født fri også jobbet med. 53 kvinner og ti menn har søkt på stillingen. Subjekt har fått innsyn i søkerlisten. (Foto: Heiko Junge/NTB.)
Ansetter sin egne «Shabana Rehman»

Disse vil bli IMDis nye seniorrådgiver i arbeidet mot negativ sosial kontroll

Integrerings- og mangfoldsdirektoratet har kuttet støtten til Født fri og ansetter nå en egen seniorrådgiver i arbeidet mot negativ sosial kontroll. Subjekt har fått innsyn – se hele søkerlisten her.
Bli Subjekt Pluss-medlem for å lese artikkelen og få mange andre fordeler!
Månedlig
125,-
Årlig
1.250,-