På Stortinget er det med god grunn restriksjoner mot å bringe politiske budskap på tøy og paroler. Kan de ikke formidle budskapet på en sofistikert og sivilisert måte? Enda mer ironisk blir det når representant Marjorie Taylor Greene (Republikanerne) foreslår at Trump er blitt sensurert, når hun står der med mikrofon foran seg i Den amerikanske kongressen og får lov til å spre konspirasjonsteorier, skriver Paul Omar Lervåg og Danby Choi. (Foto: Leah Mills/Reuters.)
Oppgjørets time

Nå handler det ikke om hva vi synes om Trump, men om hva som teknisk sett kan bevises mot ham

Å stille noen for retten kommer alltid med stor fallhøyde. I dette tilfellet kan det vise seg at den amerikanske presidenten får «rett» igjen. Derfor er vi nok mange som skulle ønske at bevisene mot Donald Trump var enda sterkere enn de vi fikk presentert i går.
Bli Subjekt Pluss-medlem for å lese artikkelen og få mange andre fordeler!
Månedlig
30,– første mnd.
Årlig
30,– første mnd.