fbpx
Ny rektor på Khio

Frykter ikke «cancel culture»

Markus Degerman stilte som eneste alternativ til rektor på Kunsthøgskolen i Oslo og fikk 79 prosent av stemmene. Han tror at manglende motkandidater skyldes stormen som har pågått på skolen, men mener at opphisselse og splittelse ikke er et Khio-fenomen. (Foto: Dev Dhunsi.)
Markus Degerman stilte som eneste alternativ til rektor på Kunsthøgskolen i Oslo og fikk 79 prosent av stemmene. Han tror at manglende motkandidater skyldes stormen som har pågått på skolen, men mener at opphisselse og splittelse ikke er et Khio-fenomen. (Foto: Dev Dhunsi.)
Den tidligere rektoren på Kunsthøgskolen i Oslo gikk av etter stormfulle opprør. Slik skal Markus Degerman løse opp i situasjonen.
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .