fbpx
Herr kunstmaler flytter inn

– Jeg har alltid følt at jeg lever en i tragisk komedie

Subjektet: Amir Asgharnejad (35) har vekket flere internasjonale overskrifter med kontroversielle performanceprosjekter. De siste årene har det vært stille som følge av en stygg sykkelulykke. Nå er han på bedringens vei. Subjekt møtte ham i nytt hjem på Trosterud. (Foto: Dev Dhunsi.)
Subjektet: Amir Asgharnejad (35) har vekket flere internasjonale overskrifter med kontroversielle performanceprosjekter. De siste årene har det vært stille som følge av en stygg sykkelulykke. Nå er han på bedringens vei. Subjekt møtte ham i nytt hjem på Trosterud. (Foto: Dev Dhunsi.)
Kunstner og komiker Amir Asgharnejad (35) falt og slo hodet i en stygg sykkelulykke som ga ham en hjerneskade. Det ble starten på en malerkarriere utenom det vanlige.
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .