fbpx
Subjektet

Hun har måttet stå i mange stormer. Nå er Sarah Gaulin klar for ny lederjobb i Lim

Morgensdagens venstrestemme: Gaulin har til nå vært leder for Søndre Nordstrand Arbeiderparti og markert seg som en tydelig stemme mot æreskultur. Nå skal hun kjempe mot blant annet barnehijab og omskjæring som daglig leder i Likestilling, integrering og mangfold.
Morgensdagens venstrestemme: Gaulin har til nå vært leder for Søndre Nordstrand Arbeiderparti og markert seg som en tydelig stemme mot æreskultur. Nå skal hun kjempe mot blant annet barnehijab og omskjæring som daglig leder i Likestilling, integrering og mangfold.
Vokste opp som flyktning med sin alenemor. Nå skal Sarah Gaulin (26) jobbe for at andre med minoriteter får samme muligheter som hun selv.
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .