fbpx
Slik svarer redaktørene

Hvorfor trykker ikke norske medier tegningen Lars Vilks er kjent for?

Etterlyst: Debatt om hvorfor norske redaktører ikke publiserer Muhammed-karikaturen som utløste et liv med frihetsberøvelse for kunstneren Lars Vilks. Mediekritiker Anki Gerhardsen stilte spørsmålet i Aftenposten onsdag. Subjekt har fått svar fra redaktørene om hvorfor tegningen alle snakker om ikke er å se i norske medier. (Kollasj: Subjekt.)
Etterlyst: Debatt om hvorfor norske redaktører ikke publiserer Muhammed-karikaturen som utløste et liv med frihetsberøvelse for kunstneren Lars Vilks. Mediekritiker Anki Gerhardsen stilte spørsmålet i Aftenposten onsdag. Subjekt har fått svar fra redaktørene om hvorfor tegningen alle snakker om ikke er å se i norske medier. (Kollasj: Subjekt.)
Lars Vilks måtte leve med politibeskyttelse i over ti år. Likevel er det få medier som har trykket tegningen som utløste truslene mot ham. Paradokset vekker debatt.
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .