fbpx
Møt kunstens Marcus og Martinus

Har solgt over 300 tegninger og er straks klare med sin syvende utstilling

Tvillingene Marcus og Nicolay Drazkowski (14) fikk anmerkninger på skolen for å tegne i timene. Det ble en lang kamp for foreldrene, men de fikk til slutt gjennomslag. Nå får de tegne krusseduller i klasserommet, samtidig som de har fått økt konsentrasjonen og karakterene i forskjellige fag. (Foto: Torstein Olav Eriksen.)
Tvillingene Marcus og Nicolay Drazkowski (14) fikk anmerkninger på skolen for å tegne i timene. Det ble en lang kamp for foreldrene, men de fikk til slutt gjennomslag. Nå får de tegne krusseduller i klasserommet, samtidig som de har fått økt konsentrasjonen og karakterene i forskjellige fag. (Foto: Torstein Olav Eriksen.)
Det 14 år gamle tvillingparet Marcus og Nicolay fra Trondheim, eller «Doodletwins», tar både internett og kunstverden med storm.
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .