fbpx
Gir voksenopplæring i krenking

– Humoren har et kjempeproblem fordi folk ikke tar den som før

Beste medisin mot selvsensur og angrep på den frie tegnekulturen er å pøse på med mer, mener Erle Sørheim. Hun har skrevet en bok som skal hjelpe til med å forstå satirens og karikaturens posisjon i samfunnet. (Foto: Torstein Olav Eriksen.)
Beste medisin mot selvsensur og angrep på den frie tegnekulturen er å pøse på med mer, mener Erle Sørheim. Hun har skrevet en bok som skal hjelpe til med å forstå satirens og karikaturens posisjon i samfunnet. (Foto: Torstein Olav Eriksen.)
Erle Sørheim mener kampen om å tegne Muhammed er tapt. Nå vil hun vekke redaktører og satiretegnere Norge rundt.
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .