Drømmescoringer i kjendiskampen på Ekebergsletta

Morten Ramm og Jonis Josef bommet begge på straffe på Ekebergsletta onsdag. Men smilte fortsatt på banen. (Foto: Beate Oma Dahle/NTB.)
Morten Ramm og Jonis Josef bommet begge på straffe på Ekebergsletta onsdag. Men smilte fortsatt på banen. (Foto: Beate Oma Dahle/NTB.)
Mot hevet seg stort i andreomgangen og vant 4-0 over Redd barna i den årlige kjendiskampen i Norway cup. Både Morten Ramm og Jonis Josef bommet på straffe.
Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.
Saken er Drømmescoringer i kjendiskampen på Ekebergsletta.

– Jeg er veldig stolt av seier, selv om jeg gjerne skulle hatt en i krysset. 4-0 og vi opprettholder seiersrekka, sa Chris Holsten til Direktesport etter kampen.

Redd Barna, coachet av Dag-Eilev Fagermo, holdt unna til 0-0 før pause, men fikk det tøft etter sidebytte.

Kort tid inn i omgangen ble Mike Angeles på vakkert vis flikket alene gjennom, og fra ni meter skjøt fotografen Angeles blink til 1-0.

Like etter styrte Birk Ruud inn kampens andre mål. Han fintet seg gjennom feltet og fant David Mokel. Sistnevnte bommet på første mulighet, men på returen var friskistjernen sikker.

Annonse

Et lite håp for rødtrøyene ble tent da Ramm fikk sjansen fra ellevemetersmerket. Ramm var imidlertid ikke sikker da det gjaldt som mest, og kort tid senere økte Peder Elias til 3-0.

Les også: I fjor trynet Jonas Gahr Støre da han tok straffe under kjendiskampen. Derfor godter vi oss når politikerne driter seg ut

Da også Josef bommet på straffe, og Marcus Gunnarsen prikket inn et frispark fem minutter før slutt, endte det med 0-4-tap for Redd Barna.

– Han har lært det av meg, sa Emil Iversen om Gunnarsens drømmemål.

Josef mener straffebommen var gjort i et forsøk på å være en god lagkamerat.

– Jeg er veldig glad i Morten Ramm. Når vi først taper, så er jeg veldig opptatt av at han ikke skal se dårlig ut, så jeg måtte bomme i solidaritet med Morten, sa Josef etter kampslutt.

Oppgjøret spilles i år for å «promotere gode verdier for barn og unge». Spesielt fairplay og behandling av dommere ble vektlagt i årets kamp.

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar