Vernissageguiden
Bergen

Dette er de beste utstillingene i Bergen i november

Uke November
Gyldenpris åpner dørene på ny. (Foto: Presse.)

Gyldenpris, «The Voyage Out»

Gyldenpris Kunsthall har flyttet til Pedek HOP og åpner med gruppeutstillingen «The Voyage Out» med Clare Langan, Tonje Bøe Birkeland og Ulla Schildt.

 

ALDEA viser «Comfort #21».

ALDEA, «Comfort #21»

Aldea – Center for Contemporary art, Design and Technology åpner utstillingen «Comfort #21», med den sveitsiske kunstnerduoen Lang/Baumann, 18. november klokken 18.00.

Loretta Fahrenholz med Trash The Musical.

Loretta Fahrenholz - «Trash The Musical»

Bergen Kunsthall viser Loretta Fahrenholz’ nyeste film «Trash The Musical» (2023).

«(IF A MAN IS A MAN) A WOMAN IS A GOD», LILIBETH CUENCA RASMUSSEN MAYA STEFANIA WIBLING LINA HASHIM JOSEFINE LYCHE

Høyersten Contemporary, «If a Man is a Man, a Woman is God»

Høyersten Contemporary viser utstillingen «(If a Man is a Man) a Woman is God» med Lilibeth Cuenca Rasmussen, Maya Stefania Wibling, Lina Hasim og Josefine Lyche.

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar