Subjektprisen 2023

Et festshow uten like

Subjektprisen er en fest med høy showfaktor. Det blir ikke mindre av det i år, når noen av landets råeste artister og programledere, komikere og andre kjentfolk leder oss gjennom kvelden. (Foto: Helge Brekke.)
Subjektprisen er en fest med høy showfaktor. Det blir ikke mindre av det i år, når noen av landets råeste artister og programledere, komikere og andre kjentfolk leder oss gjennom kvelden. (Foto: Helge Brekke.)
Subjektprisen er en prisutdelingsseremoni med høy showfaktor. I år blir det større enn noensinne.
Sjanger Dette er en pressemelding. En pressemelding er en tekst som sendes til media for å spre informasjon med nyhetsverdi. Subjekts pressemeldinger har til hensikt å kommunisere Subjekts egne virksomhet.
Saken er Subjektprisen 2023 går av stabelen 13. desember klokken 19.00.

Subjektprisen er en feiring av kulturåret som gikk. Tradisjonen tro inviterer vi publikum og nominerte til en storslagen prisutdelingsseremoni hvor ALT KAN SKJE!

Arrangementet har vært utsolgt i alle år, og i år blir intet unntak. Sikre deg plass ved å kjøpe billetter allerede nå! Nå er Early Birds-billetter dessuten tilgjengelig i begrenset antall.

I år går festshowet av stabelen på Ambassaden i Oslo (i de ærverdige lokalene til den gamle amerikanske ambassaden på Solli plass. Subjektprisen 2023 blir større enn noensinne!

Subjektprisen er en fest med høy showfaktor. Det blir ikke mindre av det i år, når noen av landets råeste artister og programledere, komikere og andre kjentfolk leder oss gjennom kvelden.

Annonse

Mer informasjon kommer. Enn så lenge kan du holde av datoen!

Dørene åpner kl. 19.00 med showstart 20.00.

Se alle vinnerne fra fjorårets utdeling: Vinnerne av Subjektprisen 2022.

Publikum under Marstein Subjektprisen 2022 (Foto: Helge Brekke.)
Publikum under Marstein Subjektprisen 2022 (Foto: Helge Brekke.)

Prisene

Ni priser skal deles ut:

· Årets utstilling

· Årets litteratur

· Årets film og tv

· Årets scenekunst

· Årets mat og drikke

· Årets musikkutgivelse

· Årets kunstner

· Årets stemme

· Årets subjekt

Se bildene: Prisutdelingen hvor alt kan skje

Trine Skei Grande Subjektprisen 2022 (Foto: Helge Brekke.)
Trine Skei Grande Subjektprisen 2022 (Foto: Helge Brekke.)

Blir utsolgt

Subjektprisen har vært utsolgt i alle år, så du kommer neppe til å angre på å være tidlig ute med å sikre deg en plass!

· Pluss-billetter (for abonnenter): 150,–

· Early Birds-billetter: 250,–

· Ordinær billett: 350,–

Subjekt Pluss-abonnenter kan kjøpe billetter til kr. 150,–, men som med Early Birds-billettene eksisterer de kun i et begrenset antall. Alle billetter reserveres via Tikkio.

Stortingspresident Masud Gharahkhani vant Årets stemme under Subjektprisen 2022. (Foto: Helge Brekke.)
Stortingspresident Masud Gharahkhani vant Årets stemme under Subjektprisen 2022. (Foto: Helge Brekke.)

Artistene

Mer informasjon kommer.

Etterfesten

Etterfesten avholdes på Bar Bardot, kun et steinkast fra Ambassaden.

Mer informasjon kommer.

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar