Juliane Snekkestad snakker ut om Høiby-saken i podkast

Juliane Snekkestad og daværende kjæreste Marius Borg Høiby i konfirmasjonen til prins Sverre Magnus i 2020. Snekkestad er en av de fornærmede i straffesaken mot Borg Høiby. (Foto: Lise Åserud/NTB.)
Juliane Snekkestad og daværende kjæreste Marius Borg Høiby i konfirmasjonen til prins Sverre Magnus i 2020. Snekkestad er en av de fornærmede i straffesaken mot Borg Høiby. (Foto: Lise Åserud/NTB.)
Marius Borg Høibys ekskjæreste Juliane Snekkestad går hardt ut mot kommentarer hun har fått etter å ha gått ut med anklagene mot ekskjæresten.
Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.
Saken er Juliane Snekkestad snakker ut om Høiby-saken i podkast.

I en podkastepisode som kommer torsdag, forteller Snekkestad at hun har mottatt en rekke støttende meldinger, men at det også har kommet kommentarer av det mindre hyggelige slaget, som at hun står fram i saken for oppmerksomhet.

– Jeg kan love deg én ting: Hvis det var oppmerksomhet jeg var ute etter, da hadde jeg gått ut for to år siden og sagt alt dette her, liksom, sier 29-åringen i episoden, ifølge TV 2.

Snekkestad er en av de fornærmede i straffesaken mot Marius Borg Høiby.

Les også: Oda Oline Omdal om medienes dekning av Høiby-saken: – Det holder nå

Annonse
Oslo 20220616. Marius Borg Høiby under regjeringens feiring av prinsesse Ingrid Alexandras myndighetsdag. Festarrangementet holdes på Deichman Bjørvika, Oslos hovedbibliotek. Prinsesse Ingrid Alexandra fylte 18 år 21. januar 2022. Markeringene av myndighetsdagen ble utsatt til juni på grunn av smittesituasjonen og koronarestriksjonene. POOL. (Foto: Håkon Mosvold Larsen/NTB.) kongehuset
Marius Borg Høiby er siktet for vold og skadeverk. (Foto: Håkon Mosvold Larsen/NTB.)

Snekkestad om Høiby i podkast

I podkasten «Chit Chat med Helle» snakker hun ut med programleder Helle Nordby om hva hun har opplevd etter anklagene. Torsdagens episode av podkasten er den andre der hun snakker om saken, men i denne episoden går hun mer i dybden enn i episoden forrige uke.

Hun forteller at for henne handler det om rettferdighet, at nok er nok og at dette må slås ned på. Samtidig understreker hun at hun ikke tar seg nær av kommentarene.

Les også: Tror «Johnny fra Stovner» og «Ahmed fra Grønland» lettere får hjelp enn Borg Høiby

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar