10% rabatt på kunst hos Prikkart

Subjekt Pluss-abonnenter får nå 10% rabatt på alle kunstverk i nettgalleriet til Prikkart.

Prikkart er et medlemsbasert kunstgalleri, med målsetning om å fremheve de mange talentfulle kunstnerne du ikke har oppdaget ennå. Vi tilbyr unik visuell kunst til våre kunder, som vises frem og selges blant annet på nett, på utstillinger, gjennom utleie/utlån og gjennom samarbeid med andre aktører.

Sjelen i Prikkart er kunstnerne selv, og drives fremover av at alle medlemmene har noe inni seg de ønsker å materialisere og vise frem. Ved å vise frem vår kunst der folk er, ved å skape et tettere bånd mellom kunstner og kjøper, skal Prikkart skille seg ut som et sted hvor alle er velkommen.

Les mer om Prikkart her.

Ønsker du å selge egen kunst?

Er du en sulten eller mett kunstner som vil selge kunst på nett og på våre utstillinger? Hos Prikkart vil din kunst nå ut til kunstinteresserte i hele Norge. Bli synlig på nett, i sosiale medier og bli med på våre kunstutstillinger.

Les mer og søk om medlemskap her.

Om Subjekt Pluss fordelsprogram

Når du abonnerer på Subjekt Pluss får du tilgang til å lese alt det gode innholdet vi publiserer bak betalingsmur. Samtidig bidrar du direkte til å støtte vår produksjon av mer og bedre uavhengig kunst- og kulturjournalistikk. Inkludert i prisen får du nå relevante og eksklusive tilbud, rabatter, fordeler, invitasjoner og konkurranser i Subjekt Pluss fordelsprogram.

Hvis du ikke ser kupongkoden eller «Benytt fordel»-knappen betyr det at du ikke har et aktivt abonnement eller ikke er logget inn.

Fordeler er kun for abonnenter, få tilgang nå
Allerede abonnent? Logg inn.