1000 kr kunstgavekort hos Atelie

Subjekt Pluss-abonnenter får nå en gratis kunstrådgivningsprat og gavekort på 1 000 kroner som kan brukes på Atelie Editions*.

*Gavekortet gjelder for Atelie Editions med pris over 3 000 kroner som er tilgjengelig for salg på Atelie. art/editions eller i Atelie-appen. Gavekortet kan brukes flere ganger, men kun én gang per kunstverk.

Les mer om Atelie Editions her.

Om Atelie

Atelie gir kunstinteresserte tilgang på det store mangfoldet av kvalitetskunst som skapes i kunstneres arbeidsrom. Vi åpner for at kunstnere kan presentere verkene sine og invitere til visning og salg direkte fra sine atelier og på nett. Alle kunstnere du finner på Atelier er anbefalt eller vurdert av andre profesjonelle kunstnere.

Atelies mål er å føre kunstnere og kunstinteresserte sammen, og bidra til et rikere og mer mangfoldig kunstmarked. Så langt har over 900 kunstnere fra hele landet opprettet en kunstnerprofil og lastet opp over 9 000 kunstverk i Atelie.

Last ned Atelie-appen for iOS eller Android, eller oppdag kunst på Atelie.art.

Et unikt møte med kunsten

Mangelen på gode salgskanaler for profesjonelle kunstnere gjør at store mengder kvalitetskunst står lagret på kunstnernes arbeidsrom, og er utilgjengelig for folk flest.

Kombinasjonene av det fysiske og digitale i møtet med kunsten er noe av det som gjør Atelie til en unik tjeneste. Ved å la folk oppsøke kunsten der den blir laget, legges det til rette for et spennende og lavterskel møte mellom kunstnere og kunstinteresserte på demokratiske prinsipper.

Fleksible løsninger for bedrifter

Kunst kan ha en viktig rolle i et næringsliv som stadig krever mer av oss. Stadig flere bedrifter forstår og har fokus på at medarbeiderne må få være seg selv, og ha læring og nysgjerrighet som drivkraft for at de skal kunne ta i bruk hele potensialet sitt.

Forskning viser at kunst i arbeidsmiljøet bidrar til mer fornøyde ansatte, og har positiv effekt på både helse og produktivitet. Med Atelie for man samtidig muligheten til å søtte oppunder lokalt kunstnerliv, og bedre premissene for at det skapes kunst i Norge. Les mer om hva Atelie kan tilby til bedrifter her.

Er du kunstner og ønsker en profil hos Atelie?

Atelie er en norsk plattform, men utvider nå til andre land i Europa. Vi ønsker både norske og internasjonale kunstnere velkommen til å søke om å opprette en kunstnerprofil hos Atelie.

Norske og norsk-baserte kunstnere kan søke her. Internasjonale kunstnere kan søke her.

Fordeler er kun for abonnenter, få tilgang nå
Allerede abonnent? Logg inn.