Rabatter hos Connected.ART

Nå får Subjekt Pluss-abonnenter en rekke rabatter og fordeler hos Connected.ART:

  • 20 % rabatt på utvalgte kunstverk
  • 20 % rabatt på printing av digitale verker
  • 10 % rabatt på innramming
  • Tilbud til eksklusiv kunst før andre
  • Invitasjoner til eksklusive eventer

Oppgi kupongkoden (kun synlig for innloggede, aktive Subjekt Pluss-abonnenter) ved bestilling i e-post til Connected.ART for å benytte fordelen!

Hva er Connected.ART?

Connected.ART er et creative tech selskap som jobber i krysningsfeltet mellom kunst og teknologi med et særlig fokus på utvidet virkelighet (augmented reality) og virtuelle kunstparker.

Selskapet har utviklet en portal for kunstnere og andre aktører i kunstbransjen med mål om å senke barrierene for å skape, nyte, distribuere og formidle digitale og virtuelle kunst- og kulturuttrykk.

Deres nettbaserte markedsplass og virtuelle universer gir kunstnere mulighet til å vise frem arbeidet sitt til et globalt publikum, mens kunstkjøpere kan oppdage og samle digital kunst på helt nye måter.

Connected.ART jobber målrettet mot å fremme kunstnere og prosjekter av kvalitet som vil stå seg kunstnerisk og teknologisk også i fremtiden.

Hovedprosjektet selskapet jobber med nå er Oslo Kunstpark, som åpner 25. mai 2024.

Oslo Kunstpark

Oslo Kunstpark har som mål å bli verdens største permanente virtuelle kunstpark og skal bestå av en rekke underliggende temaparker som inneholder kunst- og kulturopplevelser skapt av både nasjonale og internasjonale kunstnere. De virtuelle parkene plasseres i eksisterende parker og grøntområder ved hjelp av et digitalt gjerdesystem som kun tillater tilgang når den besøkende er på stedet. Oslo Kunstpark skal bli en naturlig arena for de nye digitale kunstformer, og mye spennende kunst vil komme ut av prosjektet.

Hvis du er kunstner, kunstkjøper, jobber med kunst/kultur, eller bare elsker kunst og teknologi – bli medlem og bli med på reisen!

Les også: Spennende frempek mot fremtidens kunstmarked

Fordeler er kun for abonnenter, få tilgang nå
Allerede abonnent? Logg inn.