BIT20 Ensemble søker daglig leder

Er du BIT20 Ensembles nye daglige leder?

BIT20 Ensemble ser etter en engasjert, strategisk daglig leder med et administrativt hode. Ensemblet er et internasjonalt anerkjent orkester for samtidsmusikk med flere Spellemannpriser og kontor i Grieghallen.

Vi søker deg med interesse for nytenkende musikk, og som ønsker å være del av en kompetent og liten stab. Sammen jobber vi for å realisere BIT20s mandat om å åpne en større musikalsk verden, samt utvide egne og andres horisonter.

Daglig leder har operativt ansvar for administrasjon, økonomi (inkludert budsjettering og styring), rapportering, kontrakter, personalansvar for staben og HMS. Dette innebærer også oppfølging av søknader.

Sentrale oppgaver er også kontakt med offentlige myndigheter og andre samarbeidspartnere, samt praktisk og administrativ tilrettelegging av den kunstneriske aktiviteten. Erfaring med finansieringsarbeid, gjerne innen kultur, er ønskelig.

Daglig leder jobber tett med BIT20s kunstneriske leder i vår modell. Kunstnerisk leder vil programmere og utvikle den kunstneriske profilen og strategien til BIT20. Daglig leder har ansvaret for tilrettelegging, administrering og økonomistyring knyttet til dette, samt å følge opp ensemblets produsenter i gjennomføringen av programmet.

Du er strukturert og administrativt sterk, initiativrik og har gode samarbeidsevner. Du motiveres av en liten stabs potensial, og har utholdenhet til å jobbe med langvarige prosesser uten å miste motivasjonen.

Arbeidsspråk er norsk og engelsk. Arbeidssted er Bergen.

Arbeidsoppgaver

 • Delansvar for strategi, kort- og langtidsplaner
 • Søknader, rapportering og myndighetskontakt
 • Økonomistyring og budsjettering
 • Kontakt med og oppfølging av samarbeidspartnere
 • Personalansvar og HMS
 • Sekretær for styret

Ønskede kvalifikasjoner

Vi ser etter deg med kvalifikasjoner og erfaring som reflekterer følgende punkter:

 • Bakgrunn innen kulturarbeid, og interesse for utforskende kulturuttrykk
 • Erfaring med økonomistyring og bruk av budsjett- og regnskapsverktøy som Visma
 • Erfaring med finansiering av kulturvirksomheter og kontakt med offentlige bidragsytere
 • Visjon for organisasjonsstyring og personalutvikling
 • Erfaring med å navigere kulturpolitiske relasjoner i kommune, fylke, og på nasjonalt nivå
 • Et godt øye for detaljer og teamarbeid

BIT20 ønsker et mangfold på arbeidsplassen som speiler befolkningen med hensyn til kjønn, alder, funksjonsevne og kulturell- og etnisk bakgrunn, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Praktisk informasjon

 • Intervjuer vil bli gjennomført like etter utløp av søknadsfrist
 • Ønsket tiltredelse er oktober 2022, men kan tilpasses. Vennligst send inn søknadsbrev og CV til BIT20 Ensemble ved FINNs søknadsportal eller direkte til styreleder Marte Røv (marteroev@gmail.com)

Ved spørsmål om stillingen, kontakt Marte Røv (styreleder) på telefonnummer 97055577 eller epost: marteroev@gmail.com

Om arbeidsgiveren

BIT20 Ensembles historie inneholder over 400 fremførte verk, hvorav over hundre bestillingsverk. Moderne kunstmusikk, orkesterverk og opera er en del av ensemblets virksomhet, og ensemblet legger også vekt på å utvikle kunstinteresse blant barn, og har siden 2007 invitert mer enn ti tusen barn til ulike prosjekter.

BIT20 har over lang tid utviklet seg som et av Norges, og Nordens ledende ensembler for utvikling og fremføring av samtidsmusikk. I kombinasjon med et musikkmiljø med fremragende musikere fra Bergen filharmoniske orkester og et nytenkende og internasjonalt etablert komponistmiljø, skapes det grobunn for videre utvikling.

Utstillingsverter LIAF
Nordnorsk Kunstnersenter
Praksisstudenter
CODA Oslo International Dance Festival
Dansepedagog
Sør-Varanger kulturskole
Frivillig
Månefestivalen
Stipend
Ingerid, Synnøve og Elias Fegerstens stiftelse for norske bildende kunstnere
Kulturskulelærar
Tysnes kommune
Direktør
Kunstsilo
Teatersjef
Teater Ibsen

Ønsker du å nå jobbsøkere innen kunst og kultur?

Les mer her

Salgsavdelingen

salg@subjekt.no
02469