HiFi Klubben søker butikksjef

Vi leter etter en dyktig leder med hjerte for salg, musikk og fantastiske kundeopplevelser til vår butikk i Tromsø.

HiFi Klubben Tromsø er en institusjon for byens lyd- og bildeinteresserte, og har et særdeles godt rykte som et sted der man får gode råd og kjøpshjelp når man er ute etter en ny lyd- eller bildeløsning i hjemmet. Butikken ligger godt plassert på Jekta Storsenter, og nå søker vi en butikksjef som vil være med på å fornye, samt videreutvikle vår posisjon i regionen.

Som butikksjef i HiFi Klubben har du personal- og resultatansvar, hvor hovedansvaret er å sikre den daglige driften og utviklingen av butikken og dine medarbeidere.

Du er et forbilde for dine medarbeidere, som innebærer at du selv elsker å drive med salg og kundebehandling ute i butikk sammen med ditt team. En viktig del av jobben blir å inspirere, trene og lede dine medarbeidere til å bli et sterkt team, som jobber sammen mot å nå butikkens fastsatte målsettinger og i tillegg skape den beste kundeopplevelsen.

Selgerne skal begeistre kundene gjennom entusiasme for å finne den riktige løsningen av produkter, og gjennom å være genuint interessert i å løse kundens behov.

Den vi leter etter har

 • Erfaring med ledelse, gjerne fra detaljhandel
 • En naturlig evne til å lede andre
 • Brennende interesse for å skape gode resultater gjennom andre
 • Personlig lidenskap for musikk
 • God økonomisk forståelse for hva som påvirker resultatet
 • God teknisk sans
 • Evne til å lage, innføre og følge opp gode driftsrutiner
 • Kunnskaper om elementære programmer som Excel, Word, OneNote og PowerPoint er en fordel

Arbeidsoppgaver

 • Gi kundene gåsehud
 • Gi alle kunder en bedre kjøpsopplevelse enn forventet
 • Skape en trygg og god arbeidsplass
 • Alt det vanlige butikkarbeidet som du kjenner fra før: Bemanningsplanlegging, butikkorden, økonomisk rapportering, kampanjeoppfølging, lagerkontroll, varebestillinger osv.
 • Personalansvar for alle i butikken

Vi tilbyr

 • Muligheten til å jobbe med god lyd og musikk dagen lang
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Samarbeid på tvers av landegrensene og noe reiseaktivitet

Tror du at du kan passe inn i denne beskrivelsen, og samtidig engasjere og påvirke andre til å bli like entusiastisk og kunnskapsrik som deg selv? Da håper vi du vil sende oss din søknad allerede i dag.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Om HiFi Klubben

Med nesten 100 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Nederland, er HiFi Klubben Europas suverent største spesialkjede for høykvalitets lyd- og bildeløsninger. Med vårt svært brede utvalg innenfor testvinnende stereo og hjemmekino kan du alltid finne rett løsning til rett pris. Det eneste du ikke finner hos oss er dårlige billigprodukter. De er bortkastede penger, og denne delen av markedet har vi valgt å overlate til dem som er villige til å være bekjent av slike produkter.

HiFi Klubbens medarbeidere er alle film- og/eller musikkentusiaster, og vi dyrker lidenskapelig våre favoritter på scenen, i kinoen og hjemme i stua. Noen av oss elsker tungmetall til de blør ut av ørene, andre dyrker pop, folk, klassisk eller helt andre ting. Men uansett hva det gjelder kjenner vi produktene våre tvers igjennom, og vi kan derfor finne den optimale løsningen for kundens behov og personlige smak.

Som spesialister vet vi at smak og behov er noe helt personlig, og derfor er vi ikke fornøyd med å bare selge varer over disk. Vi har håndplukket produktutvalget vårt slik at det dekker hele spekteret fra rock til klassisk, fra store gulvhøyttalere til elegante designløsninger, fra budsjettklassen til kompromissløse high-end-anlegg.

HiFi Klubbens entusiastiske medarbeidere legger stor prestisje i å finne den riktige løsningen for akkurat deg – ikke nødvendigvis den dyreste.

Arenaansvarlig
Davvi - Senter for scenekunst
Leder for Glogerfestspillene
Kongsberg kirkelige fellesråd
Kultursjef
Hemsedal kommune

Ønsker du å nå jobbsøkere innen kunst og kultur?

Les mer her

Salgsavdelingen

salg@subjekt.no
02469