Kunstsilo søker kokker (deltid, 50%)

Kunstsilo er en prisbelønt, tidligere kornsilo på Odderøya i Kristiansand som har blitt forvandlet til et av Nord-Europas mest nyskapende kraftsenter for kunst- og kulturopplevelser. Museet rommer Tangen-samlingen, verdens største samling av nordisk modernisme, samt tidligere Sørlandets Kunstmuseums faste samlinger.

I tillegg finnes internasjonal digital samtidskunst, temporære utstillinger, og et utvidet tilbud med foredrag, konserter, matopplevelser, workshops, selskapslokaler og arrangementer.

Kunstsilos serveringsvirksomhet drives av eget selskap, Kunstsilo Servering AS. Det vil være et sømløst samarbeid med Kunstsilos aktiviteter, merkevare og Kunstsilos utviklingsplaner.

Mat og drikke på Kunstsilo

Tilbudet av mat og drikke spiller en sentral rolle i Kunstsilo. Vår ambisjon er at Kunstsilo også skal være en «matdestinasjon» sammen med et mangfold av andre serveringssteder i omgivelsene. Det skal være en destinasjon for gode matopplevelser der spesialister tilbyr genuine kunst- og matopplevelser.

Vårt hyggelige Brasseri i 1. etasje har varme og kalde retter à la carte, og du kan både bestille bord i forkant eller bare droppe innom.

I 9. etasje finner du baren vår, Panorama, med utsikt over fjorden og byen. Her kan du nyte drikkevarer og barsnacks.

Serveringstilbudet skal bidra til at både lokalbefolkningen og de tilreisende ønsker å besøke Kunstsilo igjen og igjen. Et attraktivt serveringstilbud av høy kvalitet gir våre gjester flere grunner til å besøke Kunstsilo.

Om stillingene

Vi ser etter kokker som har erfaring fra kjøkkenarbeid og à la carte, og som liker å jobbe i et spennende og til tider hektisk miljø. Du har gode samarbeidsevner, og er en som verdsetter et godt arbeidsmiljø. Vi ser etter deg som kan ta initiativ, og som ønsker å utvikle deg. Du er ansvarsbevisst, pliktoppfyllende og jobber godt både alene og i team.

Antall stillinger: 2 ( 50 % )

Arbeidsoppgaver

  •  Kokk på vårt Brasseri, ansvar for å tilberede og servere retter fra à la carte-menyen, med fokus på kvalitet og presentasjon.
  •  Delta i forberedelser og gjennomføring av banketter, selskaper og andre spesialarrangementer, hvor vi tilbyr tilpassede menyer og  høy standard på maten.
  •  Matproduksjon under veiledning av kvalifiserte kokker, bidra til produksjon av mat i større skala, med mulighet til å lære og utvikle  ferdigheter under ledelse av erfarne fagfolk.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Utdanning/fagbrev, eller erfaring som à la carte kokk
  • Erfaring med banketter og arrangementer
  • Du trives på kjøkkenet og har stor interesse for matlaging
  • Du er selvstendig, og administrerer effektivt din tid og dine oppgaver.
  • Villig til å jobbe skift, høy grad av fleksibilitet og tilgjengelighet.
  • Forstår viktigheten av god hygiene og godt renhold på arbeidsplassen.
  • Du er god på å takle stress, og mestrer hektiske arbeidsdager
  • Du forstår viktigheten av gode rutiner, oppskrifter, og oppfølging av disse

Personlige egenskaper

  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
  • Formidler og deler egen kunnskap
  • Løsnings- og resultatorientert
  • Strukturert og systematisk
  • Arbeider godt både selvstendig og i team
  • Profesjonell, inkluderende og har høy integritet
  • Bidrar til et positivt arbeidsmiljø
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt

Vi tilbyr

  • Lønn etter avtale
  • Fleksibel arbeidstid
  • Gode kolleger og et spennende, kreativt arbeidsmiljø
  • Mulighet for videre utvikling i en organisasjon i rask vekst

Annet

Hos Kunstsilo legger vi stor vekt på mangfold og inkludering. Er du entusiastisk og ønsker å  skape de aller beste opplevelsene, men ikke oppfyller alle kvalifikasjonskravene, oppfordrer vi deg til å søke likevel.

Dersom du har spørsmål til stillingen, så kan de rettes til kjøkkensjef Bartek Chatys, tlf: 998 81 123.

Ønsker du å nå jobbsøkere innen kunst og kultur?

Les mer her

Salgsavdelingen

salg@subjekt.no
02469