Røros Kunstformidling søker gallerimedarbeidere

Røros Kunstformidling trenger flere ansatte, ønsker du å bli vår nye medarbeider?

Vi forventer en tid med stort besøk og trenger derfor en ny medarbeider. Vi søker deg som er glad i å møte mennesker i et kunstmiljø, som har sans for salg og service, og har stor evne til å rådgi og legge til rette for kunden.

Vi byr på et hyggelig arbeidsmiljø, ordnet fritid og gode betingelser.

Arbeidstid i helger, høytider og ferier.

Stillingsandel opptil 40% i fast ansettelse, med mulighet for økning etter behov.

Galleriets åpningstider om sommeren er fra 10:00 til 18:00, og vi deler opp dagen i 6-timers vakter med noen unntak.

Om stillingen

Vi søker en hyggelig, blid og utadvendt person som liker å prate med folk og veilede dem til å ta gode valg. Du vil møte mange hyggelige mennesker i Galleriet, og vi har et sosialt og trivelig arbeidsmiljø. Dette er en enkel jobb hvor vi tilrettelegger for at du skal ha det gøy og trives.

Om Røros Kunstformidling

Røros Kunstformidling AS ligger i Kjerkgata 2. Galleriet representerer kunstnere som viser et rikholdig utvalg av grafikk, maleri og kunsthåndverk for daglig salg.

Røros Kunstformidling AS viser en mindre separat utstilling i den ene fløyen av galleriet i perioder av året. I resten av rommet vil vi kontinuerlig vise kunstverk av kunstnere.

I galleriet finner man også reinskinn fra Stensaasen, skinn av spælsau fra Myrvangen gård på Tynset, røroskuskinn fra Jan Arvid Aamo fra Dalsbygda, og sist men ikke minst ull fra Røros Tweed.

«Kunst på arbeidsplassen – kunst i hjemmet»

Røros Kunstformidling formidler salg av kunst til bedrifter, foreninger, private og kommunale bedrifter, og deg som privatperson. Vi vil være behjelpelig med å finne fram det rette kunstverket som passer til ulike anledninger sammen med deg, – det kan være gaver, premier, utsmykning, eller noe nytt til hjemmet. I galleriet kan du bruke god tid, og bli kjent med ulike uttrykk hos forskjellige kunstnere.

Røros Kunstformidling på Facebook.

Medarbeider
Trondheim Jazzfestival
Frivillig
Piknik i Parken
Gallerimedarbeidere
Røros Kunstformidling
Butikkansvarlig
Posten Moderne
Daglig leder
Stiftelsen Studentkroa i Bø
Frivillige
Sementblues

Ønsker du å nå jobbsøkere innen kunst og kultur?

Les mer her

Salgsavdelingen

salg@subjekt.no
02469