Talent Norge søker prosjektleder

Vil du bidra i det viktige arbeidet med å løfte frem det ypperste vi har av talenter innen kunst og kultur? Motiveres du av å se andre lykkes?

Talent Norges mål er å tilrettelegge for talentutvikling i verdensklasse. I tett samarbeid med et unikt nettverk av ledende samfunnsaktører, kulturinstitusjoner og -miljøer, bygger Talent Norge framtidas kulturliv. Med stadig vekst, og over femti programmer innen dans, musikk, film og spill, teater, litteratur og visuell kunst, søker Talent Norge nå en prosjektleder med solid erfaring fra kunstfeltet.

I Talent Norge blir du del av et engasjert og kunnskapsrikt lag som jobber for å hjelpe unge mennesker med unike kunstneriske evner på veien mot en profesjonell karriere. Prosjektlederens hovedoppgaver vil være prosjektledelse, koordinering og oppfølging av Talent Norges programmer innen scenekunst og klassisk musikk. Stillingen gir spennende muligheter for mye utadrettet kontaktarbeid i kunstfeltet, stort nettverk, og noe reisevirksomhet både i inn- og utland.

Prosjektlederen rapporterer til Sjef for Program, Samfunn og Kommunikasjon. Stillingen er 100 %, med varighet inntil 18 måneder.

Ønskete kvalifikasjoner og egenskaper

  • Relevant høyere utdanning
  • Solid erfaring med prosjektledelse, prosesstyring, budsjett og kontrakter
  • Bredt samfunnsengasjement, og god kjennskap til kunstfeltet, dets institusjoner og miljøer
  • Strukturert og resultatorientert med særdeles gode koordineringsevner
  • Gode kommunikasjonsevner muntlig og skriftlig
  • Trygg nettverksbygger med gode samarbeidsegenskaper

Det er en fordel med særlig kompetanse innenfor scenekunst eller det klassiske musikkfeltet

Talent Norge kan tilby en spennende og utviklende rolle i et engasjert og fagsterkt arbeidsmiljø i attraktive lokaler på Sentralen midt i Oslo. På samme måte som Talent Norge jobber for å dyrke frem de beste utøverne, er fokus internt også på kunnskapsdeling, effektive modeller for å oppnå resultater, og på å bygge et sosialt miljø med mennesker som vil hverandre godt.

Vi vet at mangfold skaper bedre resultater, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Marius Herz Lystad, Sjef for Program, Samfunn og Kommunikasjon i Talent Norge, telefon: 980 35 765, eller vår rekrutteringsrådgiver hos Hodejegerne AS, Åsta Braathen, telefon: 989 01 025. Tiltredelse etter avtale. Søknadsfrist snarest. Søknader vil bli vurdert fortløpende.

Om arbeidsgiveren

Talent Norge står i kjernen av talentutvikling innen kunst og kultur. Vi er initiert og eiet av Kultur- og likestillingsdepartementet, sammen med Sparebankstiftelsen DNB og Cultiva. I samarbeid med private partnere finansierer Talent Norge over 50 talentprogram innen kunst og kultur over hele landet. I tillegg tilrettelegger vi for tverrfaglig kompetanseutveksling mellom programmene og er også et støtteapparat for utøvere som er på vei mot en yrkeskarriere innen kunstfeltet.

Utstillingsverter LIAF
Nordnorsk Kunstnersenter
Praksisstudenter
CODA Oslo International Dance Festival
Dansepedagog
Sør-Varanger kulturskole
Frivillig
Månefestivalen
Stipend
Ingerid, Synnøve og Elias Fegerstens stiftelse for norske bildende kunstnere
Kulturskulelærar
Tysnes kommune
Direktør
Kunstsilo
Teatersjef
Teater Ibsen

Ønsker du å nå jobbsøkere innen kunst og kultur?

Les mer her

Salgsavdelingen

salg@subjekt.no
02469