Vårt Land søker kulturredaktør

Vårt Land har etablert seg som en tydelig stemme og meningsbærer i norsk kultur- og samfunnsliv, og søker nå ny kulturredaktør.

Om stillingen

Som Vårt Lands kulturredaktør skal du lede avisens sterke kultursatsning og sørge for at kulturstoffet blir stadig mer relevant for samfunnsinteresserte lesere.

Vi søker deg som har vilje og dokumentert evne til å drive fram grundig og kvalitetsorientert kulturjournalistikk som skaper digital vekst. Du har et utpreget nyhetsinstinkt, og ser at kulturstoffet blir mest interessant når det knyttes til samfunnsmessige og ideologiske tendenser.

Du forstår Vårt Lands profil godt, og leter særlig etter de områdene hvor kulturuttrykk tangerer eksistensielle, åndelige og verdimessige spørsmål. Du brenner for at kultursakene skal bli godt lest og spille en sentral rolle for avisen. Som leder er du tydelig og samlende, og bidrar til en positiv utvikling av kulturredaksjonen og av Vårt Land som helhet.

Kulturredaktøren rapporterer til sjefredaktør og er en del av Vårt Lands ledergruppe. Avisen har en solid økonomi og tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi ved Mona eller Marius Malmer. Se kontaktinformasjon under.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver i den innledende fasen.

Om virksomheten

Vårt Land er landets ledende dagsavis på den norske tros- og livssynsarenaen. Avisen når daglig 60.000 lesere på papir og nett. I 2020 var driftsinntektene på 119,8 millioner kroner. Avisen ble stiftet i 1945 og eies av det skandinaviske mediekonsernet Mentor Medier. Konsernet har eierinteresser blant annet i Dagsavisen, Morgenbladet og den svenske dagsavisen Dagen, samt Klar Tale og Mediaconnect. Avisen holder til i Oslo sentrum. For mer informasjon, se vl.no.

Frivillige
Sementblues
Museumspedagog og formidler
Stiftelsen Buskerudmuseet
Direktør
Den Nationale Scene
Kulturskolestillinger
Nittedal kommune
Kommunikasjonsrådgiver
Kunstsentrene i Norge
Arenaansvarlig
Davvi - Senter for scenekunst

Ønsker du å nå jobbsøkere innen kunst og kultur?

Les mer her

Salgsavdelingen

salg@subjekt.no
02469