Subjekt Sets

Se den surrealistiske livesendingen med Bendik HK i reprise

Bendik Hovik Kjeldsberg var syvende DJ ut i Red Bull Music og Subjekt-samarbeidet Subjekt Sets.

I vinter slapp Bendik Hovik Kjeldsberg (26) musikk for første gang under eget forkortet navn: Bendik HK. Men for mange, i hvert fall pop-Norge, er han på ingen måte noen nykommer.

Som trommis har han spilt i en årrekke med artister og band som Pantha du Prince, Ivan Ave, Marit Larsen, Nils Bech, Hanne Hukkelberg og Charlotte Dos Santos, med bachelor i komposisjon fra Musikkhøgskolen.

Han har også spilt plater i særlig hovedstaden med stor popularitet de siste årene, og vi inviterte ham til å gjeste Subjekt Sets, som syvende DJ i rekken, for å vise hva han var god for. Ganske mye, viste det seg!

Se livesendingen i reprise:

Egenreklame: Er du klar for Subjekt sommerfest 2018?

Nyheter

Om Subjekt

Subjekt er et tidsskrift og nettsted for etikk og estetikk i kunst og kultur. De fysiske utgavene er riksdistribuert gjennom Interpress og kommer plutselig. Magasinet ble først lansert som et subjektivt papirmagasinformat med redaktøren som eneste bidragsyter i 2012. I 2014 kom den vanskelige andreutgaven på over 240 sider, med 30 bidragsytere. I 2017 ble Subjekt.no lansert, med papirmagasinet som ryggrad. Subjekt er utgitt med støtte fra Stiftelsen Fritt Ord.

Bidra? · Annonsere? · Ris/ros/kontakt? · Les mer om Subjekt.

2019 © Alle rettigheter reservert Subjekt, utgitt av Perfektum Partisipp AS. Redaktør og ansvarlig utgiver: Danby Choi.