Even Brekke
Subjekt sommerfest 2018

Sommerfesten du ikke vil gå glipp av

Reklame: Subjekt og Red Bull Music inviterer til fire timers fjordcruise med Bjørn Torske, Charlotte Bendiks og Uteklubb.

Etter en heidundranes suksess forrige sommer, er vi glade for å kunne invitere til en ny runde med Subjekt Sommerfest på kulturbåten M/S Bjørvika.

Ferden går ut i Oslofjorden – og inn i solnedgangen – med kanskje den største legenden innen norsk, kosmisk disco på anlegget: Bjørn Torske! Samme dag slipper han jaggu album også.

Mer informasjon på Facebook her.

Det fire timer lange cruiset rekker mer, og vi har huket inn Charlotte Bendiks fra Berlin (som gjør kometkarriere og spiller på Dekmantel i sommer!) – og til å varme opp: Open air-entusiastene Uteklubb DJs.

Oppmøte: Akershusstranda 23 (Vippetangen).

18 års aldersgrense.

Dørene åpner kl. 16.00, båtens avgang er kl. 17.00 og tilbakekomst kl. 21.00. Bar og servering om bord.

Plakat for årets sommerfest.

Billetter

· Early birds-billetter: 200,- (UTSOLGT!)
· Ordinær billett: 300,-

Betaling via Vipps til 23733.

Velg din billettype og antall. Begrenset antall billetter. Merk betalingen med navn(ene) som billetten(e) skal gjelde.

I fjor ble arrangementet utsolgt i god tid i forveien. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder.

Bjørn Torske

Norge har historisk sett aldri vært noen stormakt hva dansemusikk og klubbkultur angår, så ingen hadde kunnet forutse den lille musikalske revolusjonen som fant sted her på berget på 90-tallet. Men i Tromsø vokste det nærmest over natten fram svært fruktbare elektronikamiljøer, hvor Bjørn Torske hadde en veldig sentral rolle, om ikke hovedrollen.

I dag er «Norwegian space disco» en elektronika-sjanger som tar verden med storm, og Bjørn Torske dermed et navn som gjør det ganske mye fetere å være norsk. Fascinasjonen for norsk elektronika er vel dokumentert i den britiske dokumentaren «Northern Disco Lights» (2017), hvor Torskefar utgjør en sentral rolle, her også, så klart.

Samme dag som Subjekt Sommerfest slipper han sitt meget etterlengtede soloalbum, «Byen» (hans første soloalbum på åtte år!), og vi kan jo mildt sagt si at vi er stolte for å ha klart å huke tak Bjørn Torske denne dagen!

Charlotte Bendiks

Hun har levert et vilt Boiler Room-sett, spilte på Øyafestivalen i 2016 og entrer scenen på Dekmantel i år (!)

God grunn til å hente hjem Charlotte Bendiks, tenkte vi, fra basen i Berlin. Så hun ikke glemmer hvor hun kommer fra mens hun får all anerkjennelsen hun fortjener i technohovedstaden.

Uteklubb

De like skjorteløse som hissige open air-entusiastene i klubbkonseptet Uteklubb har tettet hull i norsk klubbing. Med hemmelige fester og fem kompromissløse selektører byr de på å jekke det ned fra skogens 140 slag i minuttet til Oslofjordens idylliske puls denne fredagen. Forvent ikke annet mer enn det uventede!

Mer informasjon på Facebook her.