Presentert i samarbeid med Jaeger

Vi ba en fotokunststudent ta utelivsbilder for oss

Romjulsfestivalen er i full gang! Se Einar Mølmann Fuglems ærlige blinkskudd fra dag to.
Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.

– God førjulstid, Einar! Som du vet, arrangerer vi Romjulsfestivalen i samarbeid med Jaeger, et klubbmaraton mellom julaften og nyttårsaften. Har en fotoforespørsel i den anledning. Honorert. Er du i Oslo, og vil du stille?

– Ja!

– Flotters harry potters. Vi bør få dokumentert to av kveldene. Det blir særlig mye liv på Boogienetter (andre juledag) og Subjekts Romjulsrave (28. desember). Du trenger strengt talt bare å være der til du selv er fornøyd. Brief: Do you. Kvalitet over kvantitet. Kunst over kommers. Omfang: Heller 12 kule, enn 50 kjipe. Bildene skal ikke «selge billetter», men ha egenverdi. Simen Øvergaard tok for eksempel disse i fjor, som jeg synes er gode! Og Ola Flåten disse.

– OK!

Annonse

Kommer du? Subjekt og Jaeger arrangerer klubbfestival i Oslo gjennom hele romjulen!

       

Alle foto: Einar Mølmann Fuglem.

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar