Presentert i samarbeid med Jaeger

Vi ba en fotokunststudent ta utelivsbilder for oss

Romjulsfestivalen er i full gang! Se Einar Mølmann Fuglems ærlige blinkskudd fra dag to.

– God førjulstid, Einar! Som du vet, arrangerer vi Romjulsfestivalen i samarbeid med Jaeger, et klubbmaraton mellom julaften og nyttårsaften. Har en fotoforespørsel i den anledning. Honorert. Er du i Oslo, og vil du stille?

– Ja!

– Flotters harry potters. Vi bør få dokumentert to av kveldene. Det blir særlig mye liv på Boogienetter (andre juledag) og Subjekts Romjulsrave (28. desember). Du trenger strengt talt bare å være der til du selv er fornøyd. Brief: Do you. Kvalitet over kvantitet. Kunst over kommers. Omfang: Heller 12 kule, enn 50 kjipe. Bildene skal ikke «selge billetter», men ha egenverdi. Simen Øvergaard tok for eksempel disse i fjor, som jeg synes er gode! Og Ola Flåten disse.

– OK!

Kommer du? Subjekt og Jaeger arrangerer klubbfestival i Oslo gjennom hele romjulen!

       

Alle foto: Einar Mølmann Fuglem.