Presentert i samarbeid med Jaeger

Vi ba en fotokunststudent ta utelivsbilder for oss

Romjulsfestivalen er i full gang! Se Einar Mølmann Fuglems ærlige blinkskudd fra dag to.

– God førjulstid, Einar! Som du vet, arrangerer vi Romjulsfestivalen i samarbeid med Jaeger, et klubbmaraton mellom julaften og nyttårsaften. Har en fotoforespørsel i den anledning. Honorert. Er du i Oslo, og vil du stille?

– Ja!

– Flotters harry potters. Vi bør få dokumentert to av kveldene. Det blir særlig mye liv på Boogienetter (andre juledag) og Subjekts Romjulsrave (28. desember). Du trenger strengt talt bare å være der til du selv er fornøyd. Brief: Do you. Kvalitet over kvantitet. Kunst over kommers. Omfang: Heller 12 kule, enn 50 kjipe. Bildene skal ikke «selge billetter», men ha egenverdi. Simen Øvergaard tok for eksempel disse i fjor, som jeg synes er gode! Og Ola Flåten disse.

– OK!

Kommer du? Subjekt og Jaeger arrangerer klubbfestival i Oslo gjennom hele romjulen!

       

Alle foto: Einar Mølmann Fuglem.

Nyheter

Om Subjekt

Subjekt er et tidsskrift og nettsted for etikk og estetikk i kunst og kultur. De fysiske utgavene er riksdistribuert gjennom Interpress og kommer plutselig. Magasinet ble først lansert som et subjektivt papirmagasinformat med redaktøren som eneste bidragsyter i 2012. I 2014 kom den vanskelige andreutgaven på over 240 sider, med 30 bidragsytere. I 2017 ble Subjekt.no lansert, med papirmagasinet som ryggrad. Subjekt er utgitt med støtte fra Stiftelsen Fritt Ord.

Bidra? · Annonsere? · Ris/ros/kontakt? · Les mer om Subjekt.

2019 © Alle rettigheter reservert Subjekt, utgitt av Perfektum Partisipp AS. Redaktør og ansvarlig utgiver: Danby Choi.