Vi i Subjekt tror at ingen utvikling skjer så raskt som i kunsten og kulturen, hvor antimote oppstår så snart noen finner opp moten. Ved å skrive om disse uttrykkene, som i sin natur drøfter ved det hyperaktuelle, sier vi noe om det å være menneske akkurat nå. På den måten kan kulturjournalistikken bidra til å redusere overraskelsene knyttet til både politiske sjokkoppslutninger og underslåtte klimakriser. Men da må den inkludere – og videre engasjere – flere, skriver Danby Choi. (Foto: Jan Khür.)
Derfor skriver vi om kunst og kultur

At staten bruker såpass mye penger på kultur, er i seg selv en god grunn til at vi skal dekke den kritisk og uavhengig

«Kulturjournalistikkens død» er gjenstand for debatt, igjen. La oss heller snakke om kulturjournalistikkens liv, skriver Danby Choi.
Bli Subjekt Pluss-medlem for å lese artikkelen og få mange andre fordeler!
Månedlig
125,-
Årlig
1.250,-