fbpx
Kulturkrig på nett

Medlem av Ytringsfrihetskommisjonen har kuppet debattforum på Facebook: – Intolerant og ekstremt

De nye administratorene i den syv år gamle Facebook-gruppen Ekvalisme 1 er feminist Stina Bergsten og homoaktivist Begard Reza. De ble tildelt administratorrollen ved en feiltakelse. Grunnlegger Tarjei Funderud er frustrert. (Illustrasjon: Subjekt.)
De nye administratorene i den syv år gamle Facebook-gruppen Ekvalisme 1 er feminist Stina Bergsten og homoaktivist Begard Reza. De ble tildelt administratorrollen ved en feiltakelse. Grunnlegger Tarjei Funderud er frustrert. (Illustrasjon: Subjekt.)
Et medlem i Regjeringens ytringsfrihetskommisjon, Begard Reza, ble ved en feiltakelse tildelt administratorrollen. Siden har hun fjernet andre moderatorer, bannlyst flerårige medlemmer, innført forhåndsgodkjenning av innlegg og slettet kritikk rettet mot seg.
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .