fbpx
Tungvint dialog og tafatt humor

Det er sjeldent vi ser så dårlig TV som det «Livstid» har å by på. De to første episodene er en eneste stor fiasko

Skuespillerne gjør en iherdig innsats for å redde serien, men her er det ingenting å redde. Hovedrolleinnehaver Tone Beate Mostraum virker utilpass. Ingar Helge Gimle virker bare uinteressert. Iselin Shumba er vel den eneste som har noe for seg, men også hun kunne trengt noe å spille på, skriver Subjekts anmelder. (Foto: Presse.)
Skuespillerne gjør en iherdig innsats for å redde serien, men her er det ingenting å redde. Hovedrolleinnehaver Tone Beate Mostraum virker utilpass. Ingar Helge Gimle virker bare uinteressert. Iselin Shumba er vel den eneste som har noe for seg, men også hun kunne trengt noe å spille på, skriver Subjekts anmelder. (Foto: Presse.)
NRKs nye krimstorsatsing, «Livstid», byr verken på god humor eller ettertanke. Serien er tidvis talentløst skrevet, og makter aldri å være spennende, skriver Subjekts anmelder.
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .