fbpx
Symboltunge undertoner

Personleg og imponerande frå avgangselevane i design

Rintaro Iino er ein av dei åtte avgangselevane frå master i mote- og kostymedesign ved Kunsthøgskolen i Oslo. Han sin kolleksjon er blant anna inspirert av sauen Shrek frå New Zealand. (Foto: Takumi Morozumi.)
Rintaro Iino er ein av dei åtte avgangselevane frå master i mote- og kostymedesign ved Kunsthøgskolen i Oslo. Han sin kolleksjon er blant anna inspirert av sauen Shrek frå New Zealand. (Foto: Takumi Morozumi.)
Gleda med kleda forsvinn når ein ikkje får sjå dei røre på seg nedover ein catwalk. Likevel let vi oss imponere av årets avgangselevar i design, skriv Subjekts meldar.
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .