fbpx
Uterom som vertskap

Denne kunsten må tåle å bli blottstilt

Årets skulpturtriennale består av 33 kunstprosjekter spredd over området mellom Billedhoggerforeningen, Carl Berners plass og Tøyenparken. Blant disse er Päivi Laakso som viser sin skulptur «Blomstermakeren». (Foto: Tor Simen Ulstein/Kunstdok.)
Årets skulpturtriennale består av 33 kunstprosjekter spredd over området mellom Billedhoggerforeningen, Carl Berners plass og Tøyenparken. Blant disse er Päivi Laakso som viser sin skulptur «Blomstermakeren». (Foto: Tor Simen Ulstein/Kunstdok.)
Skulpturtriennalen belyser dilemmaet mellom det å (be)vare og drivet til å endre og forbedre, skriver Subjekts anmelder.
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .