fbpx
Publikum strømmer til

Vega setter salgsrekord med norsk film

– Det er merkbart at publikum lenge bare har sett serier på Mac-en sin. Publikum blir glade av å komme til en sal sammen med andre mennesker for å se en film, sier programsjef for kino ved Vega scene, Truls Foss. (Foto: Peter-André Hegg.)
– Det er merkbart at publikum lenge bare har sett serier på Mac-en sin. Publikum blir glade av å komme til en sal sammen med andre mennesker for å se en film, sier programsjef for kino ved Vega scene, Truls Foss. (Foto: Peter-André Hegg.)
Billettene til første førpremieren på «Verdens verste menneske» ble røsket bort på 20 minutter. Kinosjef Truls Foss forklarer suksessen.
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .