fbpx
Periferiens lengsel etter Munch

Kritikernes klagesang over nye Munch vitner om en bortskjemt kulturelite

Debatten rundt det nye Munchmuseet har rast i flere år. Nå har det åpnet og kritikerne virker å konkurrere om å være krassest. Den manglende takknemligheten viser hvor bortskjemt Oslo-folk er, skriver Ina Gravem Johansen. (Foto:Einar Aslaksen/Munchmuseet.)
Debatten rundt det nye Munchmuseet har rast i flere år. Nå har det åpnet og kritikerne virker å konkurrere om å være krassest. Den manglende takknemligheten viser hvor bortskjemt Oslo-folk er, skriver Ina Gravem Johansen. (Foto:Einar Aslaksen/Munchmuseet.)
Vi utenfor Oslo lar oss irritere når hovedstadens innbyggere viser sin totale mangel på takknemlighet, skriver Ina Gravem Johansen.
Riv denne betalingsmuren én gang for alle!
For å lese denne saken må du være abonnent.
Få tilgang nå! Allerede abonnent? Logg inn .