– Plussregnskap godt utgangspunkt

Telenor Arena får nye eiere

– Driften av Telenor Arena har snudd fra minus til pluss. Den positive utviklingen er et meget godt utgangspunkt for både å videreutvikle den store eiendommen, forteller de nye eierne.(Foto: Tom Hansen/NTB.)
– Driften av Telenor Arena har snudd fra minus til pluss. Den positive utviklingen er et meget godt utgangspunkt for både å videreutvikle den store eiendommen, forteller de nye eierne.(Foto: Tom Hansen/NTB.)
Et fond fra Ursus Estate Management tar over som eier av Telenor Arena på Fornebu i Bærum.
Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.
Saken er Et fond fra Ursus Estate Management tar over som eier av Telenor Arena på Fornebu i Bærum.

– Driften av Telenor Arena har snudd fra minus til pluss. Den positive utviklingen er et meget godt utgangspunkt for både å videreutvikle den store eiendommen og å øke inntjeningen på arenadriften, sier administrerende direktør i Ursus, Fredrik Steinum, om oppkjøpet.

Telenor Arena besøkes årlig var rundt 400.000 gjester og er blant Europas største innendørsarenaer. De nye eierne skal nå drøfte utnyttelsen av eiendommen i samarbeid med Bærum kommune.

Styreleder i Euforium Holdning AS, selskapet som drifter Telenor Arena, er glad for å ha de nye eierne om bord. Salgsprisen er ikke kjent.

 

Annonse

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar