Tandes tenketank:

Hva skal til for å leve av kunst i Norge i dag?

Vincent Langaard snakker ufiltrert i Tandes tenketank. (Foto: Peter-André Hegg.)
Vincent Langaard snakker ufiltrert i Tandes tenketank. (Foto: Peter-André Hegg.)
Vincent Langaard sliter med å få det til å gå rundt som kunstner. Det er ganske tabu å snakke om. Likevel gjør han det i nyeste episode av Tandes tenketank.
Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.
Saken er Ny episode av Subjekt-podkasten Tandes tenketank.

Ønsker du å bli bedre kjent med noen av Norges mest interessante samfunnsdebattanter?

Subjekt-podkasten Tandes tenketank inviterer noen av landets mest interessante stemmer til å utforske dagsaktuelle og spennende temaer, i tospann med debattredaktør Mikkel Ihle Tande.

I ukens episode av podkasten møter vi kunstner Vincent Langaard, som deler hvordan det er å streve med å leve av kunst, betale høye skatter, male alternativt og komme til et lukket kunstmiljø fra utdannelse i utlandet. I tillegg dikuterer han og Tande modernisme, moderne kunst vs. klassisk-figurativ kunst og mye mer.

Annonse

Der du hører på podkast

Tandes tenketank er ute på de fleste plattformer hvor man kan høre på podkaster. Abonner gjerne på kanalen vår og Tandes tenketank på din favorittplattform – for eksempel på Spotify eller podkaster fra Apple. Den finnes også på Youtube.

Har du tilbakemeldinger på podkasten eller tips til gjester, så vil vi gjerne høre fra deg.

Ukens episode

Gjest i ukens episode er kunstner Vincent Langaard. Han deler sine erfaringer med å streve med å leve av kunst, betale høye skatter, male alternativt og komme til et lukket kunstmiljø fra utdannelse i utlandet.

Tidligere episoder

Episode 1: Simen Velle, leder i Fremskrittspartiets ungdom (FPU) og Tiktok-fenomen.

Episode 2: Camilla Stoltenberg, professor i medisin og medlem i Mannsutvalget.

Episode 3: Sofie Marhaug, stortingsrepresentant og energipolitisk talsperson for Rødt.

Episode 4: Sarah Gaulin, generalsekretær i LIM, norsk-iransk samfunnsdebattant.

Episode 5: Tommy Sørbø, kunsthistoriker, forfatter og samfunnsdebattant.

Episode 6: (Sponset episode). Sylo Taraku fra Tankesmien Agenda intervjuer Eirik Løkke fra tenketanken Civita om Oslo Freedom Forum.

Episode 7: Mohamed Abdi, lærer og samfunnsdebattant.

Episode 8: Almir Martin, mangfoldsrådgiver i skolen og politiker i Oslo Senterparti.

Episode 9: Ingeborg Senneset, forfatter og debattjournalist i Aftenposten.

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar