Under radaren: Seouls beste klubber

Der populærkulturen har vokst seg til å bli verdens nest største, har undergrunnsklubbene fått hard konkurranse. Gentrifiseringen av Seouls bybilde har sørget for at de mindre klubbene gjemmes bort i mindre attraktive områder. Likevel kåres Seoul ofte til å være blant de beste klubbyene i verden ifølge musikkmagasiner som Mixmag. Subjekt guider deg gjennom den.

Den egentlige Gangnam-stilen

Hver femte koreaner i Seoul har gjort ett eller flere plastiske inngrep, og i Gangnam finnes verdens tetteste forekomst av plastiske kirurger. Den medisinske turismen til Sør-Korea har økt, og med pakkepriser der en plastisk utføring er inkludert. Hvorfor oppsøkes den koreanske knivkompetansen? Gangnam-distriktet har svaret.

K-pop: Stjernesøstrene Sistar

Den sørkoreanske musikkindustrien har på kort tid vokst til å bli verdens nest største. Vi stilte K-pop-gruppa Sistar opp til veggen med ti spørsmål om å være en del av Sør-Koreas nye milliardeksport: K-pop.

Om Subjekt

Subjekt er et tidsskrift og nettsted for etikk og estetikk i kunst og kultur. De fysiske utgavene er riksdistribuert gjennom Interpress og kommer plutselig. Magasinet ble først lansert som et subjektivt papirmagasinformat med redaktøren som eneste bidragsyter i 2012. I 2014 kom den vanskelige andreutgaven på over 240 sider, med 30 bidragsytere. I 2017 ble Subjekt.no lansert, med papirmagasinet som ryggrad. Subjekt er utgitt med støtte fra Stiftelsen Fritt Ord.

Bidra? · Annonsere? · Ris/ros/kontakt? · Les mer om Subjekt.

2019 © Alle rettigheter reservert Subjekt, utgitt av Perfektum Partisipp AS. Redaktør og ansvarlig utgiver: Danby Choi.