Playground Music Scandinavia søker International label manager

Har du lyst til å jobbe med oss i Nordens ledende indie-plateselskap? Vi ser etter en dyktig, engasjert og ambisiøs musikkelsker til stillingen som International Label Manager på Norges-kontoret til Playground Music Scandinavia.

Nå søker vi en hengiven label manager med stort engasjement for musikk. Du vil være nøkkelperson for internasjonale utgivelser i Norge og jobbe direkte med flere av verdens mest spennende uavhengige plateselskaper, stillingen krever derfor inngående kjennskap til lablene og musikken derunder. Stillingen innebærer i tillegg budsjettering, utarbeidelse av markedsplaner, aktivisering og rapportering.Vi søker en person med bakgrunn fra musikkbransjen og som brenner for musikk. Vi tror du er fleksibel og liker en hektisk hverdag med varierte dager og oppgaver, og at du er både strukturert og selvstendig. Du vil inngå i et kreativt og dynamisk team på fire, med store lyse kontorlokaler i Oslo sentrum.

Vi ser etter deg som:

  • Elsker musikk
  • Har relevant erfaring fra plateselskap eller andre deler av musikkbransjen
  • Er strukturert, løsningsorientert og kan holde i mange tråder samtidig
  • Er initativrik og kreativ
  • Er god til å etablere og vedlikeholde positive relasjoner
  • Har gode kommunikasjonsferdigheter både på norsk og engelsk

Søknadene blir behandlet fortløpende. Vi er opptatt av mangfold og ønsker medarbeidere med ulik kompetanse, livserfaring, bakgrunn, etnisitet og perspektiver.

Om arbeidsgiveren

Playground Music Scandinavia har eksistert i over 20 år og er i dag Nordens største uavhengige plateselskap med kontorer i Malmö, Stockholm, København, Oslo, Helsinki, Tampere og Tallinn.

Vi har i lang tid vært den nordiske representanten for et stort antall utenlandske plateselskaper og distributører, som vi utgir musikken til i hele Norden, både digitalt og fysisk. De internasjonale indie-selskapene vi representerer inkluderer Domino, XL Recordings, Secretly Canadian, Beggars-gruppen, Ninja Tune, Sub Pop, Cooking Vinyl, Epitaph, samt mange flere.

Utstillingsverter LIAF
Nordnorsk Kunstnersenter
Praksisstudenter
CODA Oslo International Dance Festival
Dansepedagog
Sør-Varanger kulturskole
Frivillig
Månefestivalen
Stipend
Ingerid, Synnøve og Elias Fegerstens stiftelse for norske bildende kunstnere
Kulturskulelærar
Tysnes kommune
Direktør
Kunstsilo
Teatersjef
Teater Ibsen

Ønsker du å nå jobbsøkere innen kunst og kultur?

Les mer her

Salgsavdelingen

salg@subjekt.no
02469