Vårt Land søker kulturredaktør

Vårt Land er en tydelig stemme i den offentlige debatten. Nå søker avisen ny kulturredaktør.

Som kulturredaktør leder du Vårt Lands kulturredaksjon. Vi søker deg som har vilje og evne til å drive fram kvalitetsorientert kulturjournalistikk. Du ønsker å sette dagsorden og skjønner hvordan kulturstoff kan bidra til digital vekst. Du brenner for at kultursakene skal bli godt lest og spille en sentral rolle for avisen. Du har et utpreget nyhetsinstinkt, og trives med høyt tempo. Det er viktig at du forstår Vårt Lands særegne profil som en kristen avis.

Som leder er du tydelig og samlende. Du er idérik, og skal bidra til å styrke Vårt Lands posisjon som kulturavis. Du bidrar også som lederskribent og kommentator.

Kulturredaktøren rapporterer til sjefredaktør og er en del av Vårt Lands ledergruppe. Avisen har en solid økonomi og tilbyr konkurransedyktige betingelser. Kulturredaksjonen har fem ansatte.

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med sjefredaktør og administrerende direktør Bjørn Kristoffer Bore på 22 310 350 / bore@vl.no.

Om Vårt Land

Vårt Land ble stiftet i 1945 og eies i dag av det skandinaviske mediekonsernet Mentor Medier. Konsernet har blant annet eierinteresser i Dagsavisen, Morgenbladet, den svenske dagsavisen Dagen, samt Klar Tale og MediaConnect.

Ønsker du å nå jobbsøkere innen kunst og kultur?

Les mer her

Salgsavdelingen

salg@subjekt.no
02469