Er Raf Simons Calvin Kleins nye kreative leder?

Det er forventet av Calvin Klein skal annonsere Raf Simons som merkevarens nye kreative leder, melder WWD.

Disse nyhetene vil ende hele ni måneder med rykter og spekulasjoner rundt Dior-designerens fremtid. Ryktene begynte da WWD først annonserte at Simons var det foretrukne alternativet ifølge Calvin Kleins designere, noe som førte til at Italo Zucchelli (kreativ leder for Calvin Kleins herre-kolleksjon) forlot merket.

Dette er selvsagt foreløpig kun rykter, men rykter mange i bransjen tror på.

– Vi kommer ikke ut med hvem som er designeren før kontrakten er signert, men hele motebransjen vet hvem det er, sa Calvin Klein selv i juni.

Den nye designerens første oppdrag for Calvin Klein, vil være høstkolleksjonen i 2017.

Mange mener Raf Simons heller burde satse for fullt under sitt egne navn og sin merkevare, Raf Simons.

Nyheter

Om Subjekt

Subjekt er et tidsskrift og nettsted for etikk og estetikk i kunst og kultur. De fysiske utgavene er riksdistribuert gjennom Interpress og kommer plutselig. Magasinet ble først lansert som et subjektivt papirmagasinformat med redaktøren som eneste bidragsyter i 2012. I 2014 kom den vanskelige andreutgaven på over 240 sider, med 30 bidragsytere. I 2017 ble Subjekt.no lansert, med papirmagasinet som ryggrad. Subjekt er utgitt med støtte fra Stiftelsen Fritt Ord.

Bidra? · Annonsere? · Ris/ros/kontakt? · Les mer om Subjekt.

2019 © Alle rettigheter reservert Subjekt, utgitt av Perfektum Partisipp AS. Redaktør og ansvarlig utgiver: Danby Choi.