Fem gode grunner til å kombinere guttetilværelse og neglelakk

Fordi at Pål Bentdal, Rafael Eish, Simen Frantzen, Leonard Vincent van Vuuren og Anders Gran Sjurseth.

TRENDING: Neglelakk på gutter. Fem av landets flotteste karer er observert med neglelakk den siste tiden, så vi har samlet dem og stilt dem til veggen for deg:

— Hvorfor lakker du nailsa?

#TAG CHAMPION: Pål Espen Bentdal i blått (Foto: Privat)

1. Pål Espen Bentdal (25).
Fotograf og spiller fra Trondheim.

— Fordi æ føle mæ fresh, glad i farga og details, så når Rafael begynt med neglelakk falt det naturlig for mæ å også begynn med det! Med min litt harde stil så vise det en en myk side av mæ på en fin og enkel måte, og for mæ handle itj det om å utfordre konvensjona eller gi et politisk statement, det e kun estetisk.

BACKSTAGE: Rafael Juval Angelo Eish under lørdagens Vibbefanger-konsert med blå neglelakk (Foto: Pål Bentdal).

2. Rafael Juval Angelo Eish (22).
Student og rapper i Hester V75 fra Bergen.

— Mat i stilen. Det får meg til å føle meg fin og litt pyntet. Perfekt detalj til et ellers tilbakelent antrekk.

IØYENFALLENDE ØYEFARGEMATCH: Simen Frantzen (22) med grønn og rosa neglelakk.

3. Simen Frantzen (22).
Student fra Oslo.

— Bare fordi jeg synes det er fint. Men på en litt useriøs måte. Jeg tror det utfordrer folk til å raskt skape seg et konkret inntrykk av meg — på trikken, på jobb og når jeg kjøper en kaffe — det er morsomt. I hvert fall for meg som er ganske safe i klesstilen ellers.

RØD: Leonard Vincent Van Vuuren (Over 20 på legget) med rød neglelakk.

4. Leonard Vincent Van Vuuren (Over 20 på legget).
Student og Broren Min fra Oslo.

— Når jeg har på neglelakk så føler jeg at det lyser av hendene mine slik at jeg blir veldig oppmerksom på hvor jeg beveger hendene. Ganske deilig.

LAKK OG LÆRDOM: Anders Gran Sjurseth med rød neglelakk.

5. Anders Gran Sjurseth (24).
Student og tatovør fra Bergen.

— Jeg bruker det fordi det får meg til å føle meg bra, og med de riktige fargene så ser det faktisk veldig fint ut. Litt riktig pynt er alltid sexy! Kanskje jeg også prøver å bryte litt stereotyper.

Nyheter

Om Subjekt

Subjekt er et tidsskrift og nettsted for etikk og estetikk i kunst og kultur. De fysiske utgavene er riksdistribuert gjennom Interpress og kommer plutselig. Magasinet ble først lansert som et subjektivt papirmagasinformat med redaktøren som eneste bidragsyter i 2012. I 2014 kom den vanskelige andreutgaven på over 240 sider, med 30 bidragsytere. I 2017 ble Subjekt.no lansert, med papirmagasinet som ryggrad. Subjekt er utgitt med støtte fra Stiftelsen Fritt Ord.

Bidra? · Annonsere? · Ris/ros/kontakt? · Les mer om Subjekt.

2019 © Alle rettigheter reservert Subjekt, utgitt av Perfektum Partisipp AS. Redaktør og ansvarlig utgiver: Danby Choi.