Martine Stenberg

Dette er de beste overhørte ryktene fra første dag på Oslo Runway

Hvor ble det av motekritikken, etterspør Aleksander Sahr i Dagbladet. Mellom alle som ikke har fått seating, vel!

Første dag på Oslo Runway har fått stor mottakelse i sosiale medier og i norsk presse. Her er det som ikke ble trykket:

OVERHØRT
Streetstylefotografenes favorittobjekt: Shit, jeg må hjem og øve snart, jeg, har matteprøve på torsdag!

Skam-karakter til Subjekt-skribent: Ey, har du sjekket ut den artikkelen på Subjekt om Thomas Hayes? Haha!

En som satt front row på alle visningene: Modellene blir jo yngre og yngre, hva blir det neste? Neste år tipper jeg noen kommer til å føde på catwalken, med kolleksjonen på!

Fra backstagen: Funny at prosjektlederen for Oslo Runway [Ditte Kristensen] er dansk, men det finnes ikke en dråpe gratis alkohol under hele Oslo Runway.

OVERSETT
En av Subjekts
utsendte fikk ikke ta med seg en totebag fra presseområdet for å ha ting i, for den var forbeholdt internasjonal presse. I totebagen var det en avis.

Mannlig moteredaktør truet med å forlate Holth x Aúma-visningen da han ikke fikk seating. Han fikk seating til slutt. Det inspirerte flere til å gjøre det samme.

Ingen forstod om musikken på Admir Batlak var ment å være så forferdelig irriterende, men noen kunstneriske personligheter syntes det var kult.

Musikken (som gikk løpsk — av og på) under Admir Batlaks visning var det første folk snakket om etter visningen, egentlig ikke så mye om klærne.

Da en blogger holdt mobilen for langt fram fra første rad, tok en eldre norsk motefotograf ansvaret og løp tvers over catwalken for å kjefte, flere ganger, midt under showet. Oslo Runway-prosjektlederen måtte ta grep og brøt inn — også midt under showet! — for å kjefte på fotografen. Heldigvis kom ikke polititet kjørende inn på catwalken for å kjefte på prosjektlederen etter det igjen.

Sharing is caring: