fbpx

Dette er de beste overhørte ryktene fra første dag på Oslo Runway

Martine Stenberg
Martine Stenberg
Sjanger Dette er en nyhet. Artikkelen skal fortelle om noe som har hendt, og på en tilstrebet saklig og nøytral måte.

Hvor ble det av motekritikken, etterspør Aleksander Sahr i Dagbladet. Mellom alle som ikke har fått seating, vel!

Første dag på Oslo Runway har fått stor mottakelse i sosiale medier og i norsk presse. Her er det som ikke ble trykket:

OVERHØRT
Streetstylefotografenes favorittobjekt: Shit, jeg må hjem og øve snart, jeg, har matteprøve på torsdag!

Skam-karakter til Subjekt-skribent: Ey, har du sjekket ut den artikkelen på Subjekt om Thomas Hayes? Haha!

En som satt front row på alle visningene: Modellene blir jo yngre og yngre, hva blir det neste? Neste år tipper jeg noen kommer til å føde på catwalken, med kolleksjonen på!

Annonse

Fra backstagen: Funny at prosjektlederen for Oslo Runway [Ditte Kristensen] er dansk, men det finnes ikke en dråpe gratis alkohol under hele Oslo Runway.

OVERSETT
En av Subjekts
utsendte fikk ikke ta med seg en totebag fra presseområdet for å ha ting i, for den var forbeholdt internasjonal presse. I totebagen var det en avis.

Mannlig moteredaktør truet med å forlate Holth x Aúma-visningen da han ikke fikk seating. Han fikk seating til slutt. Det inspirerte flere til å gjøre det samme.

Ingen forstod om musikken på Admir Batlak var ment å være så forferdelig irriterende, men noen kunstneriske personligheter syntes det var kult.

Musikken (som gikk løpsk — av og på) under Admir Batlaks visning var det første folk snakket om etter visningen, egentlig ikke så mye om klærne.

Da en blogger holdt mobilen for langt fram fra første rad, tok en eldre norsk motefotograf ansvaret og løp tvers over catwalken for å kjefte, flere ganger, midt under showet. Oslo Runway-prosjektlederen måtte ta grep og brøt inn — også midt under showet! — for å kjefte på fotografen. Heldigvis kom ikke polititet kjørende inn på catwalken for å kjefte på prosjektlederen etter det igjen.

Sharing is caring:

Liker du det du leser?

Da kommer du til å elske Subjekt Pluss!
Det er ingen bindingstid.

Bli abonnent!
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de er uredde og dedikerte i dekningen av kunst og kultur. Leser jeg Subjekt, vet jeg hva som skjer.


Trine Skei Grande
Tidl. kulturminister (V)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de problematiserer det som andre ikke har tenkt på. I tillegg har de grundige anmeldelser og gode anmeldere, og det mener jeg uavhengig av at de likte min serie, altså!


Henriette Steenstrup
Regissør
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar opp ting jeg ikke visste at jeg var interessert i. Dessuten er det et nydelig sted å holde seg oppdatert på hva som foregår i kulturnorge.


Jonis Josef
Komiker
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tar samtiden på pulsen, våger å utfordre kulturlivets indre maktkonstellasjoner og dermed til gagns viser at heller ikke kultur er noen søndagsskole.


Agnes Moxnes
Presseveteran
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi jeg ble rasende hver gang de sakene jeg ville lese var bak betalingsmur. Som abonnent ble jeg kvitt det raseriet, men ble til gjengjeld rammet av et nytt raseri. Over norsk kulturliv.


Harald Eia
Sosiolog
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de tør å avdekke ukulturene, og gir deg de ekte kulturnyhetene. Avisen leverer modig og nyskapende kulturjournalistikk.


Shabana Rehman
Multikunstner
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har vist en sjokkerende evne til å være først på ballen med nyheter i mange av de viktigste og mest brennbare kulturpolitiske debattene i vår tid.


Mímir Kristjánsson
Stortingsrepresentant (R)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi avisen tar opp mange interessante temaer, og som leser får jeg bedre innblikk i hva som skjer på kunst- og kulturfeltet.


Sarah Gaulin
Generalsekretær i LIM
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi at jeg som borger vil følge debattene rundt kulturfeltet, fra ytringsfrihet til støtteordninger. Som privatperson vil oppleve, se og høre om kultur, og vite hva som skjer.


Torbjørn Røe Isaksen
Tidl. Arbeidsminister (H)
– Jeg abonnerer på Subjekt fordi de har utviklet seg til å bli en kulturaktør å regne med. Avisen holder deg oppdatert på kulturfeltet, og er en verdifull kanal for publisering.


Janne Wilberg
Oslos byantikvar